Zeeaas thuis bezorgd

Zeeaas thuis bezorgd

Door Lucky Luc Mom
 
Op de Noordpier houd ik altijd mijn ogen en oren open voor nieuwe ontwikkelingen in onze sportvisserijbranche. Meestal ben ik dan gericht op zeer praktische zaken zoals aas en aasaanbieding. 
 
Laatst sprak ik met een aantal Friezen -die dus heel ver van de Noordpier wonen- die online zeeaas bestelden bij de firma Johan Bijl in het Zeeuwse St. Maartensdijk. Dat is handig, dacht ik, en ben meteen eens op de website van Johan gaan kijken. Die ziet er werkelijk gelikt uit.
 
Het aas wordt door een vriendelijke bezorger van Post.nl bij mij thuis bezorgd.
 
Johan Bijl wil als zeevisser zijnde zijn klanten dezelfde topkwaliteit bieden die hij zelf ook verlangt. Toen ik de website bekeek, bleek dat Johan niet alleen deze zeer praktische zeeaas-online actie uitvoert. Ook staat de site staat werkelijk vol met topmaterialen voor een hele mooie prijs. 
 
Meteen een droom van een hoofdlamp en een nachtvislamp bij hem aangeschaft die bij mij aan vervanging toe waren. Wat een lichtopbrengst en wat een nieuwe techniek qua LED. Lucky Luc kan weer jaren vooruit.
 
Topkwaliteit zeeaas via de post. Het kan!
 
Ik wilde vrijdag 24 januari gaan vissen dus had ik bijtijds zeeaas bij Johan besteld. Het aas kwam woensdag 22 januari in een werkelijke topconditie aan bij mij. Tezamen met wat mesheften en franse tappen zaten zeepieren zeer goed verpakt in een tempex doos. Wat een weelde. 
 
Ook al woon ik niet ver van mijn vaste hengelsportzaak Hengelsport Heerhugowaard, dit is toch wel een uitkomst als je even geen tijd hebt. Ook voor mensen die wat verder weg wonen is dit een wereldactie van Johan om het ons als sportvissers aan zee makkelijker te maken.
 
Meteen maar deze produkten aangeschaft. Wat een nieuwe techniek en lichtopbrengst voor een mooie prijs.
 
Ook al heeft Johan een zeer strak schema, qua verzending heeft hij niet alles in eigen hand tot uw voordeur. Bestel dus tijdig als u toch weet dat u gaat vissen.
 
Ik leg de zeepieren daarna nog in een millimeter zeewater (Nooit onder water! Dan gaat het fout). De pieren blijven op deze manier nog tot tien dagen leven in mijn koelkast. Maar dat is geheel aan u om dat ook te doen. Het hoeft niet want ook in de kranten waar ze in verpakt zitten, blijven ze dagenlang goed.
 
Omdat Johan een minimale afname verlangt voor het werk hieraan is het ideaal om voor twee vissers tegelijk te bestellen en de verzendkosten te delen. Gewoon doen! U zult versteld staan van de kwaliteit.
 
Voor zeeaas bestellen vanuit uw luie stoel klikt u op: http://www.jbijlzeeaas.nl/. Maar wandel de webshop verder rustig door en u zult alleen maar topprodukten tegenkomen. Johan bedankt voor dit idee en jouw moeite waar heel veel vissers hun voordeel mee kunnen doen.
 
Visgroeten van Lucky Luc Mom

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -