WK Zoetwatervissen 2009 - donderdag 3 september

WK Zoetwatervissen 2009 - donderdag 3 septemeber.

Total Fishing was vandaag op locatie en sprak met een hoopvolle bondscoach: “We hebben zeker kans op een plek in de top 3”, aldus Jan van Schendel. Dat is dus zeer hoopvol nieuws en we hopen dan ook dat de Nederlanders het goed gaan doen aankomend weekend!

De bondscoach ziet naast Nederland ook Engeland en België als grote kanshebbers voor het podium. Hij verwacht dat Frankrijk, Italië en Hongarije in de semi-top zullen belanden, maar houdt rekening dat een van deze ook zeker voor verrassingen zal kunnen zorgen, met name Hongarije!


De bondscoach, Jan van Schendel, is optimistisch!

De trainingen verliepen voor Nederland naar tevredenheid, alhoewel het wel moeilijk was om de aaspresentatie zo optimaal mogelijk te krijgen door de bizarre weersomstandigheden vandaag.


Een onstuimig parcours aan de Lage Vaart. Het is te hopen dat het weer aankomend weekend iets beter meewerkt.

Vandaag trainde de Nederlanders naast de Engelsen. Volgens Jan leek het er sterk op dat Nederland meer kilo’s in het net had weten te brengen dan de Engelsen en dat stemt iedereen hoopvol!


Ook Dieter Friederichs van onze nationale selectie was zeer tevreden met deze trainingsdag.

De trainingen deze week beloven een zeer spannend WK met veel grote én kleine vis. Juul Steyn, hoofdredacteur van Hét Visblad, nam polshoogte en blikt alvast vooruit op het komende weekend. Plus spectaculaire beelden van de dril van een kapitale karper en grote brasems!


De sympathieke Tamas Walter ziet de wedstrijd vol vertrouwen tegemoet en zou wel eens de verrassing voor Hongarije kunnen brengen op dit WK.


Ook al is het ‘maar’ een training, de spanning valt van de gezichten af te lezen.

 Wordt vervolgd!

 

ANDEREN LAZEN OOK