image description

Wiley X breidt de ondersteuning voor Angling Spirit-evenementen.

Wiley X, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige brillen, kondigt met trots een uitbreiding aan van zijn steun voor Angling Spirit-evenementen in 2024. Dit jaar breidt Wiley X zijn sponsoring uit met drie van de meest prestigieuze hengelsporttoernooien ter wereld: de World Carp Classic, de World Predator Classic en de Sea Angling Classic.

Wiley X zet zich al jaren in om de hengelsportgemeenschap te ondersteunen door vissers te voorzien van brillen die ongeëvenaarde bescherming, helderheid en duurzaamheid bieden. Door deze uitgebreide samenwerking met Angling Spirit wil Wiley X zijn toewijding aan de sport en zijn deelnemers verder versterken. De World Carp Classic staat bekend als de ultieme karperviswedstrijd, die vissers van over de hele wereld aantrekt om te strijden om de felbegeerde titel. De steun van Wiley X zal ervoor zorgen dat deelnemers toegang hebben tot brillen van topkwaliteit, ontworpen om hun prestaties te verbeteren en hun ogen te beschermen in de veeleisende omstandigheden van het karpervissen.

De World Predator Classic is een opwindend toernooi dat de vaardigheden laat zien van vissers die zich richten op roofzuchtige soorten zoals snoek, snoekbaars en baars. Door samen te werken met dit evenement bevestigt Wiley X zijn toewijding om vissers te voorzien van de gespecialiseerde brillen die nodig zijn om uit te blinken in hun jacht op roofvissen. Bovendien benadrukt de steun van Wiley X voor de Sea Angling Classic zijn toewijding aan alle facetten van de hengelsportgemeenschap. Van kustvissen tot diepzeevissen, Wiley X biedt een reeks brillenopties die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van zeevissers, zodat ze optimaal kunnen presteren terwijl ze genieten van hun tijd op het water.

"We zijn verheugd om onze samenwerking met Angling Spirit uit te breiden met deze prestigieuze toernooien", zegt Jes Damgaard Lund, marketingmanager. "Bij Wiley X begrijpen we hoe belangrijk het is om vissers te voorzien van brillen die niet alleen hun prestaties verbeteren, maar ook hun ogen beschermen tegen de zon, wind en andere elementen waarmee ze op het water worden geconfronteerd. We kijken ernaar uit om vissers te ondersteunen op de World Carp Classic, de World Predator Classic en de Sea Angling Classic terwijl ze hun passie voor vissen nastreven."


Bezoek voor meer informatie over Wiley X en zijn lijn hoogwaardige brillen
www.wileyx.eu

ANDEREN LAZEN OOK