image description

** Wegens succes verlengd: 15% EXTRA korting op bijna álles!!!**

Overal wordt alles duurder, maar bij Wesdijk zit je goed! Op bijna alle merken krijg je namelijk 15% korting, bovenop de actuele actieprijzen! Laatste kans: profiteer t/m 07-01-2023!

Stijgende prijzen ook in de hengelsport.

Overal stijgen de prijzen en het leven dat we kennen wordt steeds duurder. Ook in hengelsport land worden de komende tijd veel materialen een stuk duurder. Of het nu is vanwege de hoge container prijzen, stijgende energiekosten, hogere loonkosten, of simpelweg omdat visspullen duurder moeten worden ingekocht, vanwege alsmaar stijgende kosten van ruwe materialen. Dat laatste is veelal het geval.

Feestmaand Voordeel Hengelsport Wesdijk: Nu profiteren!

Wesdijk heeft de afgelopen jaren een flinke algehele voorraad opgebouwd. Zo veel zelfs, dat ook na de opruiming van oktober, de grote extra loods nog maar net dicht kan. Er zijn namelijk ook al weer heel veel nieuwe 2023 hengelsport materialen van topmerken bijgekomen. Omdat er echt wat ruimte vrij moet komen, profiteer jij als visser, juist in de december cadeaumaand, van korting over korting op de beste merken in de hengelsport! Super voordelig die snoekhengel, karperstoel of zeemolen van je verlanglijstje kopen in december? Het kan!


De Savage Gear 3D Line Thru Burbot is een stuk kunstaas dat zelfs de meest wantrouwige snoek zal weten te verleiden! Afgewerkt met flexibele vinnen, en met een super realistische actie is hij niet van een echte kwabaal te onderscheiden! Je kunt de 3D Burbot op twee verschillende manieren monteren en zowel werpend als trollend vissen! Nu vier halen en drie betalen!!

15% extra korting op bijna alles!

Vanaf vrijdag 16-12-2022 t/m zaterdag 31-12-2022 geven we 15% extra korting, bovenop de reeds bestaande acties! Deze korting is al direct verrekend bij het product, zodat je je voordeel goed kunt zien! De korting geldt uiteraard alleen op voorradige materialen! Goed om te weten is dat er een aantal merken, om verschillende redenen, niet meelopen in de actie, te weten:

Float plus, Yuki, Cinnetic, Hart, HTO, Vercelli, BKK, Turkana, Tronixpro, Evia, Axia, Prebaits. En niet op levend aas. Gelukkig blijven er dan nog ca. 120 merken over waar de korting dus wel op geldt! Dat is extreem veel hengelsport voordeel zie: Westdijk Pak deze kans nog snel ff mee!


Groot assortiment molens met 15% Korting

Op = op! Zie jij een mooie bellyboat, werpreel, strandhengel of stretcher bij ons in de webshop met 15% korting staan, twijfel dan niet te lang. De voorraad van dit artikel kan je bij ons ook vinden op de website. Is het artikel op, dan komt het voor die lage prijs niet meer terug! 

Dus: pak dat enorme hengelsport voordeel en maak jezelf of een ander blij met goede visspullen voor een bizar lage prijs!

Oja, de korting is uiteraard geldig in de winkel & Online!

Wij staan met ons team klaar om alle bestellingen dezelfde dag nog te versturen!

Team Wesdijk wenst je fijne dagen en een gezond en voorspoedig 2023!

* Actie loopt van 16-12-2022 t/m 31-12-2022!

Veel voordelig visplezier en fijne dagen,

Team Wesdijk