Voorbereidingen Predatortour gestart!



Voorbereidingen Predatortour 2009 in volle gang!

De voorbereidingen voor de Predatortour zijn in volle gang… de organisatoren zijn ter plaatse al volop bezig….de laatste puntjes komen op de i…. de vangsten vallen erg tegen op dit moment, er wordt  spaarzaam een visje gevangen…. maar wat er gevangen wordt is dan ook gelijk groot…!

De deelnemers die aan de wedstrijd meedoen zullen het niet gemakkelijk krijgen vanwege de erg taaie visserij…. als je 5 snoeken op een dag vangt ben je al spekkoper….We houden u op de hoogte met een regelmatige update vanaf het front! Hieronder het volledige programma voor de deelnemers van de 2009 editie!


Leon en Evert wisten al weer een stel mooie vissen te vangen op met name de onvolprezen Buster Jerks

Vrijdag 08 mei 2009
· Vertrekdag / reis richting Noorwegen.· Nachtelijke auto verplaatsing richting opstap punt veerboot  in Denemarken of Duitsland. · Reizen met het  vliegtuig is ook een optie. (Ongeveer 2 uur vliegen naar Oslo)

Zaterdag 09 mei 2009· Aankomst bij het opstappunt van de Colorline.· Overtocht met Colorline vanuit Denemarken of Duitsland.· In de avond aankomst op Tyriheimkamp.· In ontvangst nemen sleutel chalet. · Voorlichting aan alle deelnemers bij de receptie van het Tyriheim kamp. · Settelen / inrichten chalet.

Zondag 10 mei 2009· In ontvangst nemen van de huurboten. (Indien nodig)· Verkennen van de trailerhellingen. (Voor de deelnemers met hun eigen boot komen)· Mogelijkheid tot het verkennen van het wedstrijdparcours.· Voorlichting / weerbericht aan alle team captains bij de receptie Tyriheim kamp.


De vissen die op dit moment gevangen worden zien er wel schitterend uit en zijn in topconditie!

Maandag 11 mei 2009· 1ste wedstrijddag.· Voorlichting / weerbericht aan alle deelnemers bij de receptie Tyriheim kamp.

Dinsdag 12 mei 2009· 2e wedstrijddag.· Voorlichting / weerbericht aan alle deelnemers bij de receptie Tyriheim kamp. 

Woensdag 13 mei 2009· 3e wedstrijddag.


De hoofdprijs van deze wedstrijd is een schitterende Marcraft 440 en daarnaast nog vele andere prachtige prijzen!

Donderdag 14 mei 2009· Vrij vissen.· Feestavond. (Inclusief diner)· Prijsuitreiking bij de receptie Tyriheim kamp.

Vrijdag 15 mei 2009· Vrij vissen.

Zaterdag 16 mei 2009          Opleveren van het chalet / huurboten. Uitchecken bij de receptie. Vertrek richting de veerboot in Larvik. Afreizen richting huis.


Los van de wedstrijd is het natuurlijk geweldig genieten in zo’n betoverende omgeving als daar….


ANDEREN LAZEN OOK