Viswatergids Anglermaps

Persbericht Anglermaps

Viswatergids Anglermaps

Anglermaps brengt sportvisparadijsjes in kaart en beschrijft precies wat je als sportvisser kunt verwachten op en rond het viswater. Nederland kent prachtige viswateren en super visstekken waar door veel sportvissers menig uurtje aan de waterkant wordt doorgebracht. En nog méér prachtige visparadijsjes worden overgeslagen door sportvissers en recreatievissers omdat zij vaak vissen in viswater waar ze altijd al vissen.


 
Viswaterbeschrijving
Alles op Anglermaps draait om viswateren en viswaterbeschrijvingen in heel Nederland. Niet zoals we vaak zien met beperkte informatie, maar met uitgebreide informatie waar je als sportvissers echt iets aan hebt. Denk hierbij aan waterdiepte, bodemverloop en bodemgesteldheid, stroming, helderheid, aanwezigheid van waterplanten, bruggen, sluizen etc.

De beschrijvingen geven je zo inzicht in het viswater, het visbestand, de bereikbaarheid en natuurlijk ook de benodigde vergunningen die je het recht geven om te mogen vissen op het betreffende water, wat voor nogal wat sportvissers toch nog wel eens gokken is.

Naast dat je nu weet wat je op een water kunt verwachten, kun je ook meteen zien welke hengelsportwinkels in de buurt van het water te vinden zijn, of welke visgids actief is op het water. En wat dacht je van de Trailerhellingen, bootverhuur, camping, etc.

Met angelermaps nooit meer onbeslagen ten ijs
• Je krijgt een gedegen beschrijving van het viswater
• Je kunt via het Google maps kaartje het viswater ‘verkennen’
• Bezoekers laten commentaren achter die info complementeren
• Video impressies geven je het gevoel als of je op het water bent.
• Je weet waar trailerhelling, bootverhuur, sportwinkel, etc. in de buurt te vinden zijn.
• Je weet welke vergunning nodig is om te kunnen vissen.

Hoe werkt het
Op Anglermaps valt meteen het landkaartje op. Hier kun je aan de icoontjes zien waar de visstekken en andere locaties te vinden zijn. Door in te zoomen op de kaart kun je binnen een bepaald gebied naar locaties zoeken.
Onder de kaart vind je een menu met de verschillende locaties waarmee je meteen visstekken, trailerhellingen, etc kunt bekijken. Klik je op een locatiecategorie dan krijg je een groter kaartje te zien waar alleen de locaties van de gekozen locatiecategorie te zien zijn: makkelijk en overzichtelijk!

Wil je direct de viswateren rondom een bepaalde plaats of in een provincie zien, dan kun je het zoekveld gebruiken. Type de naam van een plaats of provincie in en selecteer vervolgens een categorie. Klik je op de button “zoeken”, dan krijg je meteen alle locaties in de buurt van de plaats of in de provincie die je hebt ingevoerd.
Natuurlijk kun je ook gewoon browsen over de website en je laten inspireren door de viswaterbeschrijvingen en de reacties van de bezoekers.

Vooral een informatieve website!
Met Anglermaps kunnen sportvissers en recreatievissers beter voorbereid een nieuw viswater bezoeken. Natuurlijk moet je als visser nog veel zelf uitzoeken. We vertellen je niet exact waar de vis ligt en over lengtes en gewichten hebben we het over het algemeen ook niet.

Hepl mee en deel je kennis
Heb je wat aan Anglermaps gehad? Laat het weten aan je vismaten op Facebook, reageer op viswaterbeschrijvingen op Anglermaps en/of laat een reactie achter. De viswaterbeschrijvingen worden zowel door Anglermaps als door sportvissers geplaatst. Vind jij het net zo’n geweldige website? Deel dan ook je kennis en laat een viswaterbeschrijving van jouw favoriete viswater achter op Anglermaps.

Auke Jongbloed -
www.anglermaps.nl