VisReis.nl en Wout van Leeuwen gaan samenwerken

Persbericht VisReis.nl en Wout van Leeuwen

VisReis.nl en Wout van Leeuwen gaan samenwerken

Met ingang van 23 april a.s. is er op één zaterdag per maand een vertegenwoordiger van VisReis.nl in het nieuwe bedrijfspand van Wout Van Leeuwen aanwezig om advies en informatie te geven omtrent visreizen, locaties, vissoorten en vanzelfsprekend de bijbehorende materialen. U kunt hier zowel met als zonder afspraak terecht.

De data voor 2011 zijn; 23 april, 21 mei, 18 juni, 10 september, 1 oktober, 5 november en 17 december.

Wout van Leeuwen heeft vanaf 8 april jl. een volledig nieuw pand in gebruik genomen van maar liefst 1.200 vierkante meter met een brede selectie aan gespecialiseerde hengelsportmaterialen. Het nieuwe pand is gevestigd aan de George Stephensonweg 21-H in Vlaardingen.

De personeelsleden van beide bedrijven zijn gepassioneerde vissers en kunnen daarmee hoogwaardig advies geven over alle mogelijke typen visserijen en bijbehorende materialen. Door de enorme uitbreiding van het assortiment slaagt u met deze combinatie dan ook altijd voor uw visreis en uw hengelsportmateriaal.

Om deze bundeling van kennis en ervaring te effectueren is er een speciale aanbieding voor gezamenlijke klanten. Alle gasten die bij VisReis.nl hun reis boeken en bij Wout Van Leeuwen hun hengelsportmateriaal kopen, kunnen na afloop van de visreis hun geld terugkrijgen voor niet-gebruikte en niet- beschadigde materialen. Dit geldt voor alle reizen van VisReis.nl.

Meer informatie is te vinden op woutvanleeuwen.nl en visreis.nl

 

ANDEREN LAZEN OOK