image description

VIS TV: Vissen op roofvis op het Lauwersmeer

In aflevering negen van VIS TV 2023 – aanstaande zondag 26 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Tamme en Marco op baars, snoek en snoekbaars op het Lauwersmeer.

Tamme en Marco vissen op roofvis op het thuiswater van Tamme, het immense Lauwersmeer. Marco stapt aan boord bij kapitein Tamme die hen naar de beste stekken brengt. Al snel vangen ze een forse baars en een snoekbaars. Ook zien ze snoekbaars op de dieptemeter.

Zwaar gewicht
Na een snoekje en wat mooie snoekbaarzen haakt Tamme een vis die duidelijk groter is en zwaar op de hengel bonkt. Wat heeft hij aan de haak?

Dat zie je aanstaande zondag 26 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen
Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland
Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2023 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -