Vespe website nu ook in Nederlands

klik voor de websiteVespe website nu ook in Nederlands

Vespe, toonaangevend producent van ondermeer elastiek voor de visserij met de vaste stok, heeft nu haar website ook in het Nederlands. Hier kun je vaan alles bekijken over het elastiek, de montages en andere producten, waaronder de nieuwe Aero Speed voercups…

De voercups zijn aerodynamisch gevormd, heel licht van gewicht en vrijwel onzichtbaar. Het grote voordeel is dat de cup op iedere positie past op de vaste hengel en je kunt de voercup dus gewoon laten zitten en ondertussen voeren en vissen.

Het is duidelijk dat je op deze wijze enorm accuraat kunt voeren en dankzij het lichte gewicht wordt de balans en de actie van de hengel niet tot nauwelijks verstoord.

Zoals vermeld, heeft Vespe ook haar strepen verdiend op het gebied van elastiek en wordt steeds vaker ingezet bij de grote wedstrijden in Europa.

De Pro-Fluoro is exact rond van vorm en op voorhand behandeld met weerstandverlagende siliconen. Het heeft een gecontroleerde hoeveelheid rek en dankzij het gebruik van puur natuurlijk latex houdt het de kracht om telkens weer tot de oorspronkelijke lengte terug te keren.

Door een optimale verhouding tussen diameter en sterkte heb je de mogelijkheid om een hard vechtende karper te ‘stoppen’, een vis van gemiddelde grootte snel te landen en je raakt kleine vis minder snel kwijt wanneer je vist met extra dunne onderlijnen.

Voor meer informatie: www.vespe.com

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -