Verbruggen-Schoot winnen NKS over 7 wedstrijden!

Verbruggen-Schoot winnen NKS over 7 wedstrijden!

Het NKS-seizoen 2006-2007 over 7 wedstrijden is met een prachtige wedstrijd op het Gooimeer afgesloten. Als grote overwinnaars (7 wedstrijden) van de zogeheten Eagle-TotalFishingcup kwam de tandem Daan Verbruggen en Johan Schoot uit de bus.

Niet verwonderlijk want zij waren dit seizoen onklopbaar met 3 (!) maal een  overwinning en 2 x een tweede prijs.Op deze laatste wedstrijd werden zij overigens 3e. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!


Verbruggen-Schoot, onnavolgbaar over het seizoen 2006/2007

Tweede in de eindstand om de Total-Fishingcup werd het koppel Coppens-Dekkers die tot nu toe ook een sterk seizoen visten met o.a. 3 x een 3e prijs. Zij hadden echter behalve een hoog gemiddelde tot nu toe in deze serie van 7,  nog geen wedstrijd gewonnen, maar maakten dit helemaal goed op deze laatste afsluiter, door nu overtuigend de 1e plaats te pakken.

Derde in de Total Fishingcup werden Land-Bloemert die er ook ieder jaar erg goed bij zitten.


Dekkers-Coppens sloten het seizoen fraai af

Het scheelde maar weinig of deze wedstrijd was niet doorgegaan vanwege de toch wel pittige wind. En zeker een water als het Gooimeer is daar best gevoelig voor en de golven zijn er al snel van respectabele afmetingen. Er deden maar liefst 80 boten mee aan deze wedstrijd en dat is voor de NKS-organisatie een teken dat ze op de goede weg zijn.

De sfeer was enorm goed en verder bleek het Gooimeer opnieuw voor een dergelijk evenement een topwater. Er werd goed vis gevangen (in totaal ca. 350 maatse) en de faciliteiten zijn ook professioneel. Daarbij natuurlijk de goede entourage en de kantine van Watersportvereniging Almere en je hebt alles goed voor elkaar.


Verzamelen voor de start

Behalve de bootprijzen voor de meeste snoekbaars was er uiteraard ook een prijs voor de grootste en die werd opnieuw gewonnen  door dhr. Lauen die dat kunstje ook een paar keer eerder uithaalde. Heel knap. Verder werd de prijs voor de grootste baars gevangen door dhr. Ouwerkerk met een lengte van 33,5 cm en Marcel Asbroek bevestigde zijn kunde als snoekvisser, want hij pakte daarvan de grootste (81,5 cm)   

 
Dhr. Lauern (L) ving opnieuw de grootste snoekbaars

De uitslag van de wedstrijd gevist op het Gooimeer betekende verder een 2e plaats voor Zitvast-Stobbe, een 4e Plemp-Plemp en tenslotte eervol 5e,  Timmer-Roos. Alle winnaars van harte geluk gewenst! Meer info op de NKS site:  http://www.nksnoekbaarsvissen.nl/

 


ANDEREN LAZEN OOK