Update 5 Predator tour 2009!

Update 5 Predator tour 2009!

De 3 wedstrijddagen zitten er op! Alle fotorolletjes zijn ingeleverd en worden vandaag (donderdag) ontwikkeld. Daarna de punten nauwkeurig geteld en de officiële uitslag bekend gemaakt!  Dit zal donderavond gedurende een speciale feestavond gaan gebeuren.

Foto’s van dit feest en de huldiging van de winnaars ziet u morgen op Total Fishing inclusief een koppel glunderende winnaars van de Marcraft 440, met trailer, Yamaha bb-motor en de allermodernste electronica van specialisten Baron Marine.


Zonder wedstrijd is het zelfs al schitterend om daar te zijn…

De organisatie van de Predatortour kan tot dusver terugkijken op een zeer geslaagd evenement en met de informatie die we nu hebben, lijkt het een geweldig gebeuren geworden dat vanaf nu een prominente plaats tussen de internationale wedstrijden heeft verworven.

Ondanks alle voorpublicaties waarbij de doemdenkers uitgebreid hun mening mochten formuleren zonder er bij geweest te zijn, lijkt het dat het voor de snoek onder deze omstandigheden, temperaturen en vastleggen van de gegevens niet nadelig te zijn. Sterker nog, veel snoeken waren tijdens deze wedstrijd beter af als wanneer zij door een gemiddelde snoekvisser buiten de wedstrijd zouden zijn gevangen.


De snoek die gevangen werd was zeker niet slecht af…


En dan praten we nog niet eens over de wijze waarop de Noren zelf met deze vissoort omgaan! Ook vanuit dat oogpunt hebben de Noren hun ogen staan uitkijken en ging het lacherige er snel af. Wie weet heeft ook dat nog op termijn positieve gevolgen met betrekking tot het omgaan met de snoek daar! Er was gedurende de 3 dagen ook veel belangstelling van de Scandinavische pers en zij waren in het algemeen behoorlijk onder de indruk zoals alles werd geregeld en er b.v. met de vis werd omgegaan.


Alle technieken werden gebruikt, ook met de vliegenlat…

Tijden veranderen en -of we het willen of niet-  ook wedstrijden horen daarbij. Het kader van de roofvissers is aardig behoudend ingesteld, op zich niks mis mee, maar nieuwe ontwikkelingen eisen toch ook een stukje flexibiliteit en niet alleen maar de hakken in het zand zetten. Als het dan, zoals hier, onder strakke reglementering én met een zeer goede organisatie plaats vindt, kan er weinig misgaan lijkt ons. En eventuele misstanden zijn dankzij internet binnen no time openbaar.

Nogmaals hulde voor het feit dat de Organisatie hun nek durfde uit te steken en de deelnemers niet naar wedstrijden hoeven te gaan die door het Buitenland, met  vaak heel wat minder strakke regeltjes, worden georganiseerd.

Kennelijk voorziet dit soort wedstrijden in een behoefte. Je hoeft er niet van te houden maar het moet, onder strakke begeleiding, wel kunnen. Vandaar dat ook Total Fishing met een gerust hart deze wedstrijd heeft durven sponsoren, zeker gelet op de integriteit van de Organisatie.

 Zo gauw de einduitslag bekend is wordt dat geplaatst met de bijbehorende foto’s!

ANDEREN LAZEN OOK