Uniek filmmateriaal

Video Beet magazine

Uniek filmmateriaal 

In Beet magazine maart een rijke diversiteit aan onderwerpen met zoals elke uitgave aanvullend videomateriaal. Beet maart staat wederom bol van de tips, tricks en beleving!

Megavangst
In Senja, Noorwegen, beleven Arnout Terlouw, Hans Sibbel (Lebbis) en Juul Steyn een fantastische visserij op voornamelijk koolvis! Toch werden er ook nog grote kabeljauwen en een enkele heilbot gevangen. Wat een droomtrip moet dit geweest zijn.


Arnout Terlouw beleeft samen met twee vismaten een fantastisch avontuur in Noorwegen! .
10 kilo+ koolvis op licht materiaal, dat gaat er hard aan toe!


Er kwamen de nodige verrassingen aan boord!Witvis experiment
Witvisspecialist Ed Willems wist met het Ledger-Float systeem een grote witviswedstrijd in Denemarken te winnen (Queen of hearts op het meer Skanderborg), maar wat zijn nu de voordelen van dit systeem? Kun je er in Nederland ook wat mee? Samen met zijn vismaat Kees van den Broek zoekt hij dit uit.


Wat zijn nu de allergrootste voordelen van het Ledger-Float systeem? Waar kun je deze montage het beste inzetten en misschien nog wel belangrijker: wanneer zet je hem het beste in?

Het Ledger-Float systeem, wat is het eigenlijk?

Welke aanpassingen zou je kunnen doen om wat gerichter op karper aan de slag te gaan?Wat is het grootste voordeel van een dobber aan een zijlijn?


Het belang van secuur voeren blijkt enorm te zijn!

Havenbattle
Luciën de Rade is echt een crack als het aankomt op witvissen. Beetlezer Rick Buitenhuis heeft het lef om het tegen dit witvistalent op te nemen. Het resulteert in een verrassend spannende battle, een waarbij er behoorlijk technisch gevist moest worden.


De allerkleinste details maken het uiteindelijke verschil!Kunstaas en witvis?! Jazeker!
Kleine details kunnen enorm veel uitmaken.


 Rick experimenteert er lustig op los!

Los op de Schelde

Wij mogen in Nederland in ons handjes knijpen; er zijn weinig tot geen landen waar je zoveel visserijen goed kunt beoefenen als bij ons. Neem nou bijvoorbeeld de zeevisserij. Je kunt hier fantastisch aantallen scoren!
Wil je wijting, of bot? Dan kan het erg veel uitmaken hoe je het aas presenteert!
Een tussenstand, er wordt goed vis gevangen op de Schelde!Soortenrijkdom, daar is het deze heren om te doen. Ze willen graag nog een gul vangen, maar lukt dat ze ook?

Beet missie: Winterkarper
Karpers en winter, het lijkt altijd zo´n lastig verhaal. Om die reden stuurden we karperkenner Peter Vlasveld samen met beetlezer Frederic Schaumberg de polder in met een missie: vang een winterkarper.
Een interessant artikel! Met welke facetten moet je rekening houden tijdens het karpervissen in de winter?


Een leuke sfeerimpressie van deze koude dag!