Ultimate Hengelsport collectie 2008

Ultimate Hengelsport collectie 2008

Door Han van den Eertwegh & Yvo Bindels

Ultimate Hengelsport heeft vorige week de nieuwe collectie van 2008 aan de pers gepresenteerd. Namens Total Fishing waren Yvo Bindels en Han van den Eertwegh te gast in Boxmeer om al het moois te aanschouwen

Bij aankomst werden ze in de geheel in stijl aangeklede showroom gastvrij ontvangen door Luc de Bont. Na een gezellig onderonsje met een drankje en een hapje, werden ze rondgeleid door Dietmar Isaiasch en Bertus Rozemeijer, die hen de collectie lieten zien, veel nieuwe producten de revue lieten passeren en steeds een antwoord klaar hadden op de kritische vragen. Op onderstaande foto’s een indruk van het bezoek van Yvo en Han aan Ultimate.

Nieuw voor de karpervissers is de Protect Dreamcatcher. Een bivvy waarbij over de details is nagedacht. Zo zijn er bijvoorbeeld oplichtende night-vision strips aangebracht. Hierboven toont Dietmar het handige V-bag systeem dat zorgt voor een snel en probleemloos inpakken. Bij aankoop van de Protect Dreamcatcher Duo MKII ontvangt de koper een gratis 2,5 kg zak Dynamite Baits Boilies.

De productrange van Dynamite Baits is ook weer uitgebreid, naast de vele lokvoeders en attractors zullen ook de pellets menige vis op de stek brengen. Ook nieuw zijn de Fresh Fish, Fresh Squid en Fresh Prawn boilies met eiwitten van verse vis, inktvis en garnaal in plaats van eieren.

De Q-Box zorgt voor optimaal zitcomfort voor de moderne witvisser. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en verkrijgbaar in vijf verschillende modellen; van Basic tot Complete. Gemakkelijk uit te breiden met de vele hulpstukken.

Han en Yvo waren van nature voornamelijk geïnteresseerd in de nieuwtjes op roofvisgebied. De collectie van Rozemeijer voorziet zelfs de wensen van de meest verwende roofvissers.
Bertus Rozemeijer toont Luc de Bont de actie van één van zijn Qualifier Spinhengels.

 De nieuwe range tassen levert voor ieder wat wils. Van een tasje om door de polder te struinen tot een 7 Tufftainer Bag. Gemaakt van voor water bijna ondoordringbaar materiaal en voorzien van extra stevige ritsen. Voor de verticaalvissers is het hierboven afgebeelde model ideaal om de shads netjes op te bergen. Bij iedere tas hoort een gratis unieke Rozemeijer Cap!

Bertus heeft jarenlange ervaring met het vissen met shads. Zijn deskundigheid heeft een aantal nieuwe modellen opgeleverd. Deze shads zijn met de hand gegoten en voorzien van voor vissen onweerstaanbare kreeftengeurstof. De Pin tail en Flash tail lijken te zijn voorbestemd voor de wintervisserij op snoekbaars en baars.

De Rozemeijer collectie voorziet ook in de benodigdheden voor het razend populaire dropshotten! De Shot Minnow en Drop Shotlead Swivvel Bullet zijn daar voorbeelden van.

Naast de vertrouwde S-line is er nu een nieuwe gevlochten lijn. De Rozemeijer Jigmaster Super Braid is een snelzinkende, slijtvaste lijn met een ronde diameter. Verkrijgbaar in 0,10 mm, 0,13 mm en 0,16 mm met een trekkracht van respectievelijk 9, 11 en 16 kg.

  
Salmo breidt de collectie pluggen in 2008 ook uit. De goedvangende Salmo Perch wordt nu ook in een grote 14cm versie geleverd. Volgens de testresultaten van Bertus een echte topper! Ook is de kleurenrange van vele vertrouwde modellen uitgebreid.

Voor meer informatie over al het Ultimate 2008 nieuws kunt u Bertus Rozemeijer en Dietmar Isaiasch persoonlijk vragen stellen op de komende Hengelsport- en Visbotenbeurs 2007 in Utrecht van 23 tot en met 25 november 2007.  Bertus zal daar de nodige interessante lezingen verzorgen en Dietmar is te vinden in de stand van Kuperus Hengelsport. 

 


 

ANDEREN LAZEN OOK