Uitslag prijsvraag Mechelen

Uitslag prijsvraag Mechelen

Hieronder volgen de namen van de winnaars van de Prijsvraag over de beurs in Mechelen welke aanstaand weekend zal worden gehouden. Het belooft al met al weer een spectaculair gebeuren te worden met voor een ieder interessante zaken.

De oplossing op de vraag wat het kost om met een gezin van man, vrouw en 2 kinderen van 10 jaar en jonger deze beurs te bezoeken was: 11 euro!  Dus voor 11 euro’s kunt u, indien u gebruik maakt van de kortingsbonnend ie u via de site kunt uitprinten, een leuke en gezellige dag op deze beurs rondkijken!

Winnaars die binnenkort allemaal een setje van 2 vrijkaartjes krijgen !

Mark Raangs
9997 PG Zandeweer

Geert Jacques
9450 Denderhoutem

Marc Loeffen
2381 Weelde

Steven Van Lier
1840 Steenhuffel

Dirk Peeters
2275 Lille

Marcel Kerssies
5171 WT Kaatsheuvel

Hans Geelen
6003 BR Weert

Engelen Jan
2200 Herentals

C. Michielsen
 5121 XT Rijen

Verelst Stijn
2390 Westmalle

Zaterdag 30 september en Zondag 1 oktober 2006 vindt in de Nekkerhal in Mechelen (vlak over de Nederlandse grens) een interessante hengelsportbeurs plaats. Deze werd in 2004 voor het eerst gehouden en was toen al succesvol  waarbij ook veel positieve reacties vanuit het publiek kwamen. De organisatie van deze beurs is in handen van het bekende DRT organisatiebureau, die ook de populaire en supergrote  hengelsport-en visbotenbeurs in Utrecht organiseren.
 
Dit jaar dus weer opnieuw, met de allernieuwste materialen, boten, groothandels maar ook winkeliers die hun assortiment te koop aanbieden. Daarbij is het sociale aspect vaak net zo belangrijk want dit zijn natuurlijk de plaatsen om met sportvrienden bij te praten of van een van de vele bekende cracks die er rondlopen een goed advies te krijgen. Veel beurzen kosten vaak veel geld. Door een uitgekiend concept zijn de entreeprijzen in Mechelen echter voor een ieder betaalbaar!  Klik hier voor meer info


 

ANDEREN LAZEN OOK