Uitslag Federatieve selectiewedstrijden individueel en korpsen 2013

Federatienieuws van Hengelsportfederatie Groningen Drenthe

Uitslag Federatieve selectiewedstrijden individueel en korpsen 2013

De voorspelde waterbom viel gelukkig niet bij het Noord-Willemskanaal. Op een beetje regen na in de ochtend bleef het droog tijdens het vervissen van de federatieve selectiewedstrijden Individueel en Korpsen op zaterdag 18 mei 2013.

De wind was wel aanwezig en zorgde voor een koud gevoel zo aan de waterkant. De vissen lieten zich in het begin niet massaal vangen, maar uiteindelijk ving toch bijna iedereen vis, al waren de vangsten verschillend.



Degene die zich Federatief Kampioen Individueel 2013 mag noemen, is de heer H. Brouwer van De Blankvoorn uit Blijham. Hij viste 4643 gram bij elkaar. De tweede plaats wordt ingenomen door dhr. A. Musch van De Schaopwas uit Eext met 3955 gram en derde is geworden dhr. E. Huisma van Tynaarlo-Vries met 3643 gram.  Klik hier voor de volledige uitslag.

De namen die in het groen staan, hebben zich geplaatst voor het Nationaal Kampioenschap Individueel. De uitslagen zijn nog onder voorbehoud. De deelnemers die zich hebben geplaatst voor het NK, ontvangen schriftelijk bericht.

Klik hier voor de volledige uitslag.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -