Uitslag Eindejaarsprijsvraag!

Uitslag T.F. Eindejaarsprijsvraag!

Zoals ieder jaar kon u ook nu weer meedoen aan de Total Fishing Eindejaarsprijsvraag met prachtige prijzen!

Om mee te doen diende u 3  vragen te beantwoorden waarvan de antwoorden waren te vinden op de site van de Rijksvoorlichtingdienst waar een campagne is gestart om Europa onder de aandacht van Nederland te brengen. De winnaars zijn inmiddels getrokken uit de massaal ingezonden juiste inzendingen en staan hieronder vermeld.

De prijzen waren te winnen door onderstaande vragen te beantwoorden, waarbij we het goede antwoord erachter hebben vermeld:

Ierland:  Wat is volgens de Ierse schipper de favoriete drank van de Nederlandse sportvissers?
Antwoord b: Guiness

Duitsland: In Potsdam staat een  zogenaamd Hollandse wijk. In welk jaar werd deze gebouwd?
Antwoord c: 1740

Polen:  Van welke plaats kregen de Poolse bevrijders het ereburgerschap?
Antwoord c: Breda

De eerste prijswinnaar is geworden; Rob Arler uit Amersfoort en heeft gekozen voor de deelname ticket van de Predatortour en het daarbij behorende kunstaaspakket en jerkbaithengel van Pike Master lures. Totale waarde ticket en pakket 650 euro!

De andere hoofdprijs bestaande uit een Electromotor Endura 30 30” telescoping handle, daarbij een semi tracktie accu van 105 Ampere, een acculader MK-110P en om het geheel compleet te maken een Minn Kota tas met een gezamenlijke waarde van ruim 500 euro is gewonnen door Jan Junge uit Oosterhout. Deze complete set werd beschikbaar gesteld door de Minn Kota importeur Baron Marine.

De derde prijs een Super Pennmolen voor het leven, geschonken door Pure Fishing, is gewonnen door Mark Venendaal uit Ede

De vierde, vijfde en zesde prijs bestaande uit een Swimbaitset van Spro is gewonnen door respectievelijk Barry Wuits uit Vuren, Henri Rademakers uit Lommel in België en tenslotte Eric Dussel uit Haren.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!


ANDEREN LAZEN OOK