Uitbreiding Strategy Pro-Staff team


Uitbreiding Strategy Pro-Staff team

Duitse karpercrack Klaus Wegmann toegevoegd aan het team!

In het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de uitbreiding van de Strategy range. Naast het duurzame en uitermate praktische XP’dition luggage pakket, heeft ook een complete range karperlijnen en onderlijnen het levenslicht gezien.

Ook zijn de nieuwe hengelseries The Bird & Tycoon ook overweldigend enthousiast ontvangen!  Om dit succes in de komende jaren te continueren zijn wij er trots op om U naast de eerdere nieuwe teamleden Saron Debets en Pieter van de Werfhorst, nu ook de duitse karpercrack Klaus Wegmann voor te mogen stellen…

Klaus is zijn vissersloopbaan zoals waarschijnlijk de meeste karpervissers begonnen in de witvisserij, al vanaf jongs af aan was hij niet weg te slaan van de waterkant, waarbij hij in zijn tienerjaren ook de karpervisserij ontdekte. Vanaf die tijd heeft deze specialistische visserij hem niet meer losgelaten… en zijn vangsten liegen er tot dusver niet om!

De insteek van Klaus is vooral om zeer intensief te vissen en gedurende de hele sessie keihard te werken om vis op de kant te krijgen. Hierbij helpen logisch denkwerk en een uitstekende voorbereiding hem tot zijn vangsten. Naast zijn vaste Duitse vissessies is Klaus ook zeer actief in andere landen, waarbij hij al in vier verschillende landen zware vissen heeft geland… met één van de oude Cassientoppers als echte uitschieter!

‘Last, but not least’ is Klaus een zeer sympathieke persoonlijkheid die graag nieuwe inzichten deelt met medevissers en veel respect heeft voor de vis, visser en natuur. Dit sluit uitstekend aan op de denkwijze die er in het Strategy team leeft. We zijn er dan ook van overtuigd dat Klaus zich tesamen met Jeroen, Saron en Pieter als een vis in het water zal voelen binnen het team en als fieldtester van de Strategy producten.

Pascal Vermeulen (Spro Sr. Product Manager): “Wij zijn er trots op dat Klaus zich aan onze productrange heeft verbonden. Aan kennis en (internationale) ervaring geen gebrek, dus verwacht uitdagende uitbreidingen in het Strategy assortiment die u ongetwijfeld meer vis  gaan opleveren!”

 


ANDEREN LAZEN OOK