Twin Troller

Klik om naar de website te gaan

De Twin Troller

Op de afgelopen Hengel Expo ‘09 in Kortrijk (B) was de Twin Troller al als primeur te bewonderen en hij is nu ook verkrijgbaar in Nederland.

Deze kleine, maar zeer stabiele boot wordt aangedreven door twee elektromotoren van elk 36 pond stuwkracht en kunnen met de voet bediend worden. De beiden elektromotoren zijn afgeschermd door metalen strips, waardoor de schroeven beschermd zijn. Je kunt dus gewoon over boomstammen heen varen zonder iets te beschadigen.

De boot heeft een diepgang van ca. 15 centimeter en is vrijwel onzinkbaar door de duurzaam polyethyleen romp en vulling (foam). Uiteraard is de voetbediening van de elektromotoren een genot omdat je handen vrij blijven en dus gewoon door kunt vissen terwijl je vaart.

Ook de afhankelijkheid van een trailerhelling verdwijnt. Je kunt hem praktisch over te water laten en vervoer van de boot kan op dakdragers of op een kleine aanhanger.

In de Twin Troller zitten twee comfortabele (draaibare en inklapbare) stoelen, die tevens eens over een rail naar voren of naar achteren kunnen schuiven. Hierdoor kun je zelf de fijnste positie in de boot bepalen, ook als je alleen bent. Voor het transport kunnen de stoelen eventueel verwijderd worden.

Advies verkoopprijs van de Twin Troller is € 2.250

Voor informatie, bel of mail naar:
Shelter International, Tel: +31 (0) 167 537 004, 
eric@twintroller.nl of kijk op http://www.twintroller.nl/.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -