Twee awards voor Strike Pro op de EFTTEX

klik om naar de website van PML te gaanPersbericht Strike Pro

Twee awards voor Strike Pro op de EFTTEX

De EFFTA (European Fishing Tackle Trade Association) organiseert jaarlijks de EFTTEX, een
vakbeurs voor hengelsportfabrikanten en internationale distributeurs. Ieder jaar is de locatie in een ander Europees land. Dit jaar was Valencia - Spanje aan de beurt. Volgend jaar is het in de RAI in Amsterdam.

Tijdens deze vakbeurs worden er door de EFTTA prijzen uitgedeeld in de vorm van Awards. Dit wordt gedaan door een vakjury die bestaat uit o.a. hengelsportjournalisten uit verschillende landen. De aanwezige hengelsportfabrikanten kunnen hun nieuwste producten aan de vakjury overhandigen. Deze jury bekijkt de producten op kwaliteit, innovatie, etc.

Strike Pro had ook producten aangebracht bij de Jury en uiteindelijk wonnen zij 2 Awards.

 

De eerste Award was voor de beste gevlochten lijn van 2010. Strike Pro Strike Wire.

Deze super sterke Dyneema® lijn is geschikt voor verticalen tot aan Big Game vissen. Verkrijgbaar in mosgroen op spoelen van 135 meter. Op bestelling te verkrijgen op rollen van 1500 meter. Lijndikte is variërend van 0.08 mm tot 0.46 mm bij een trekkracht van respectievelijk 4,5 kg tot 55 kg.


 
De tweede Award was voor ‘best softbaits’ is voor dee Strike Pro Reaction Baits. Reaction Baits is de laatste trend in zacht aas technologie. Met behulp van een feromoonformule en de geur genaamd ‘Pheromone Fusion’. Dit activeert de vis haar zintuigen en prikkelt de vis tot agressie.

Reaction Baits kan worden gebruikt met een jighead of als statisch aas. Strike Pro heeft geruime tijd gewerkt aan deze softbaits en het is verheugend te zien dat het allemaal succesvol verloopt.

Dit nieuwe concept van zacht ‘plastic’ (toxische aard van de samenstelling) is biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Reaction Baits zijn gezien de steeds strengere milieuwetten waarschijnlijk de toekomst voor de softbaitindustrie.

Strike Wire is op dit moment verkrijgbaar op de Nederlandse & Belgische markt. De Softbaits komen medio 2011 op de markt.

Voor meer informatie over de Strike Hero. Ga naar: Pike Master Lures.