Total Fishingteam neemt deel aan int. Zalmwedstrijd !

Total Fishingteam neemt deel aan int. Zalmwedstrijd!

Mark Smeulders (Nederland) en Frank Caes (België) waren destijds de eerste sportvissers uit de Lage Landen die het zalmvissen in Rügen ontdekten. Zij gingen er meerdere malen naar toe en wisten daarbij zelfs het Duitse record op 121 cm te brengen, een zeer knappe prestatie!

Over hun belevenissen schreven zij een aantal artikelen exclusief voor Total Fishing en deze ochtend zijn zij beiden opnieuw naar Rügen afgereisd om daar deel te nemen aan het presticieuze   „Rügens Trollingtreffen“ alwaar 40 topboten met hun bemanningen deel zullen nemen om te proberen de overwinning mee naar huis te nemen.

Onder de deelnemers zitten ook veel beroepsgidsen etc. die ter plaatse natuurlijk zeer goed bekend zijn en uiteraard geduchte tegenstanders. Mark en Frank zijn echter zeer goede vissers en besteden erg veel tijd aan een uitgekiende voorbereiding.

Hun materiaal is tip top in orde en zij zullen daar als Total Fishing-team de eer van Nederland en België hoog proberen te houden. We wensen hun heel veel succes in Rügen en binnenkort krijgt u uiteraard een uitgebreid verslag van deze superwedstrijd! Kijk hier voor een eerder verslag waarbij het Duitse record werd verpulverd!

 


ANDEREN LAZEN OOK