image description

Tips & Tricks: hoe organiseer je het vismateriaal?

Tips & Tricks: hoe organiseer je het vismateriaal?

Het volgende is voor veel vissers vast herkenbaar: in welke tas, vak of lade liggen mijn onderlijnen? Ah, ze zijn op… Dan maar even eentje knopen, maar waar ligt het juiste klosje onderlijn materiaal, en dat ene zakje haakjes, heb ik die niet thuis op een onlogische plek in de garage zien liggen…? Tijd voor orde: hoe organiseer je het vismateriaal? Peter Urscheler geeft zijn tips en tricks!

TIP 1. Zorg ten alle tijde dat je de juiste spullen bij elkaar houdt en dat je tijdens een vis sessie niet hoeft te zoeken naar dat gene wat je snel nodig hebt.

onderlijn doos

Neem bijvoorbeeld onderlijnen dozen: deze kun je compact bij elkaar houden en zo heb je in 1 greep de juiste onderlijnen.

doos pellet waggler

Dit bovenstaande geldt uiteraard ook voor de pellet wagglers, cad pots, hakensteker en pellet banders…

Hoe reinig je de tasjes?

TIP 2. Koop tasjes die je makkelijk kunt reinigen. Het voordeel van deze Preston Supera tasjes is dat ze waterdicht zijn: ze zijn van eva materiaal gemaakt. Het mooie hiervan is dat zodra het smerig en vies is geworden je het gemakkelijk schoonmaakt door er een vochtige doek of een spons overheen te halen.

Hoe gebruik je deze tassen?

TIP 3. Deze losse accessoire tasjes kun je dus voor diverse materialen gebruiken. Je kunt het zo gek niet bedenken: onderlijn mapjes, cad pods, pellet wagglers… Uiteraard zijn deze ook goed te gebruiken voor je aas en voer!

ANDEREN LAZEN OOK