The Carp Collector verdeler van Chub

Bedrijfsinformatie verzorgd door The Carp Collector
 
The Carp Collector verdeler van Chub

Chub, één van de meest innovatieve merken binnen de karpervisserij, wordt vanaf april 2011 in de Benelux verdeeld door The Carp Collector.

Mike Gerritsen, eigenaar van de The Carp Collector,  is trots dat hij voortaan de verdeling van Chub op zich neemt: “Chub is een betrouwbaar merk met een grote groep tevreden gebruikers. Het is een van de bedrijven die een voorbeeldfunctie heeft binnen de ontwikkeling van materialen als opbergsystemen, stoelen, stretchers, hengels, paraplus en tenten. Neem bijvoorbeeld de nieuwe Chub Outkast plus en S-plus hengels, prachtige hengels, ontwikkeld door de top van hengel-designers. Ook kan ik een snelle levering naar de winkelier garanderen,” aldus Mike.

Het is niet verwonderlijk dat Chub kiest voor The Carp Collector als verdeler van zijn ruime assortiment. Andrew Sowerby (International Sales & Event Manager van Hardy Greys & Chub): “Mike zorgde al voor een betrouwbare verdeling van Hardy en Greys in de Benelux. Nu Mike ook Chub verdeeld, zijn al onze producten in goede handen voor de Nederlandse sportvisser. We zijn er trots op dat Chub nu onder hetzelfde dak is gehuisvest als Hardy en Greys.”

Voor meer informatie: www.carpcollector.nl. Winkeliers kunnen contact opnemen met Mike Gerritsen info@carpcollector.nl en www.chubfishing.com.

 

ANDEREN LAZEN OOK