Strategisch op Karper

Strategisch op Karper”

Op de Karperbeurs in Zwolle zal een nieuw boek gepresenteerd worden: “Strategisch op Karper”. Vier gepassioneerde karpervissers (Jeroen Albers, Pieter van de Werfhorst, Klaus Wegmann en Saron Debets) beschrijven elk één van de vier seizoenen en hoe zij daarin te werk gaan. Verder wordt er uitgebreid uitleg gegeven over rigs en veel meer.

Vol enthousiasme geeft “Strategisch op Karper” een breder en dieper beeld over de karpervisserij. Zoals gezegd draait het in dit boek voornamelijk over de benadering van seizoenen. Zaken die hierbij aan de orde komen zijn ondermeer de te te kiezen watertypen, de invloed van het weer, watertemperaturen, voermethoden, stekbenadering, te gebruiken rigs en hoe je het beste kan omgaan met ‘aanstichters’ en de ‘targetvissen’.

Het is het resultaat van jarenlang dokteren en experimenten door vier bezeten karpervissers en dat is nu verzameld in een prachtig geïllustreerd boekwerk.

Het boekwerk telt meer dan 80 pagina’s en is voorzien van prachtige begeleidende beelden en illustraties.

We kregen het boek op de redactie van T.F. binnen en hebben het in één adem uitgelezen! We denken dan ook dat deze verhalenbundel gewaardeerd wordt door zowel de beginnende als de doorgewinterde karpervisser, kortom een echt karperboek van Karpervissers voor Karpervissers!

 
Nieuwe wateren, nieuwe uitdagingen en zeer onverwachte ontmoetingen…

“Strategisch op Karper” zal aangeboden worden op de aankomende Karperbeurs, 7 & 8 februari 2009, in de IJsselhallen te Zwolle. Het boekwerk zal daar te verkrijgen zijn op ondermeer de stand van Publishing House voor slechts € 9,95.


ANDEREN LAZEN OOK

image description
In Karper 110..
Marc Borst -
image description
Snoekerijen 133
Marc Borst -