SPRO komt met veel nieuws op de Fair for Lure & Fly!



SPRO komt met veel nieuws op de Fair for Lure & Fly!

Traditiegetrouw vormt de Fair for Lure & Fly jaarlijks het toneel voor de winkelier en groothandel om nieuwigheden te tonen. SPRO pakt ook dit keer weer uit met talloze ‘hot items’, die worden gedemonstreerd door Henk Simonsz.

Enkele nieuwe items die U op de Spro-stand zult aantreffen :

- Screamin’ Devil & PikeFighter
De bestaande range is uitgebreid met een aantal nieuwe kleuren.Ondermeer de nieuwe ‘Orange Tiger’ heeft al goede resultaten geboekt en staat al meer bekend als ‘de Koi’.


 

Nieuwe kleuren PikeFightersen Screamin’ Devils

 
- PikeFighter Triple Jointed en Junior Jointed
Spro heeft ook de bestaande PikeFighter en de juniorversie doorontwikkeld in een driedelige en een tweedelige variant. Deze versies hebben een levendige, flankende actie en is zowel in een MW (Mid-Water – duikdiepte tot 2,5 meter) als een DD (Deep-Diving – duikdiepte tot 5 meter) versie verkrijgbaar.



Driedelige PikeFighters en tweedelige PikeFighters Junior


- ASP Speed Spin
Naast de beruchte ‘ASP Jiggin’ Spinner’ is nu de nieuwe ‘ASP Speed Spin’ ten tonele verschenen. Ontwikkeld in samenwerking met Henk Simonsz. De verlengde spinstang en aërodynamische body maken het tot een nieuw en krachtig kunstaas voor de roofbleivisser. Verkrijgbaar in 6 kleuren. Bij het testen hebben ook baars en snoekbaars zich regelmatig vergrepen aan deze nieuwe ASP Speed Spin.




Nieuw kunstaas voor ondermeer de Roofblei.


- RedArc werpreel
Gebaseerd op de bekende RedArc molen, maar nu in baitcaster-uitvoering. De baitcaster is uitgerust met 9 kogellagers, heeft een nauwkeurig in te stellen slip en is voorzien van een precisie-opspoelsysteem.




- HS Signature hengelserie
De bestaande Signature hengelserie is vorig seizoen reeds succesvol geïntroduceerd. De complete serie is nu uitgebreid met modellen voorzien van Fuji® triggergrips.



Signature hengels nu voor de baitcaster.

 Deze ‘Hot Items’ en meer vindt U op de Spro-stand in de grote hal. Op het buitenterrein kunt U meedoen aan de Spro-werpcompetitie, waarbij U uitgedaagd wordt om het nieuwe materiaal uit te komen proberen. Door het raken van verschillende doelen die op een parcours in het water zijn uitgezet maakt U kans op mooie prijzen.

www.spro.eu

ANDEREN LAZEN OOK