Special ‘Feedervissen Totaal’ nu te koop!

klik om naar de website te gaan

Kijk- en leesplezier verzorgd door Hengelsporthuis.com

Special ‘Feedervissen Totaal’ nu te koop!

Als er één witvisdiscipline de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt, dan is het wel de visserij met een voerkorf oftewel de feedervisserij. Met de komst van steeds dunnere gevlochten lijnen werd het mogelijk om op steeds grotere afstanden te vissen en ‘de markt’ speelde daarop in door ware afstandskanonnen te ontwikkelen, waarmee ook probleemloos op het grote, vaak snelstromende water van onze grote rivieren kan worden gevist.

En tegelijkertijd kwamen vanuit Engeland technieken over waaien om je steeds secuurder en lichter op juist grote vis te kunnen richten, bijvoorbeeld met behulp van de method feeder, al dan niet in combinatie met pellets als haakaas.

Het specialistische magazine voor de witvis- en wedstrijdvisser Witvis Totaal heeft deze ontwikkelingen niet alleen actief gevolgd, het heeft de toepassing in onze Lage Landen vooral ook gestimuleerd met praktische bijdragen van specialisten die ‘voor de troepen uitlopen’.



Die niet benauwd zijn om voortdurend te experimenteren en bovendien bereid zijn hun met vallen en opstaan verzamelde bevindingen te delen met hun mede-vissers.Dat leidde de afgelopen jaren in Witvis Totaal tot een groot aantal tot de verbeelding sprekende artikelen, waarvan de uitgever er nu 17 heeft gebundeld in de Special Feedervissen Totaal.

Voor wie méér wil weten over deze bijzondere discipline van de witvisserij is deze Special een handige bron. Allerlei aspecten van de feedervisserij komen aan bod, beschreven vanuit de praktijk door ervaren vissers. Witvissers zullen in deze uitgave dan ook volop inspiratie vinden om ook zelf eens actief kennis te gaan maken met de feedervisserij of hun kennis juist verder te verdiepen.

De Special Feedervissen Totaal is vanaf donderdag 26 mei 2011 voor € 5,95 te koop in de kiosk en boekhandel. Een absolute aanrader!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
In Karper 110..
Marc Borst -
image description
Snoekerijen 133
Marc Borst -