image description

Speciaal voor kerst; een cadeautje bij elke aankoop

CV Fishing  

Speciaal voor kerst; een cadeautje bij elke aankoop  

De feestmaand is in volle gang en kerst is al over 2 weken. Veel vissers blijven binnen met dit weer en kunnen alleen maar dromen van het vissen.

Daarom geeft CV Fishing bij élke aankoop in onze webshop een cadeau’tje waar je ook binnen bij de kachel kunt genieten van het vissen Namelijk een special magazine vol met handige tips. Je kunt kiezen uit:

Roofvis hotspots – een speciale uitgave van Rovers, super tips van kenners over stekken inclusief kaarten

200 karpertips | special magazine 

Roofvis Seizoenen - 200 praktische tips! | special magazine

Je kunt bij de opmerking in de bestelling aangeven welk blad je wil hebben. Als er niks wordt aangegeven maken wij de keuze aan de hand van de bestelling.

Daarnaast hebben we ook nog een leuke kortingsactie voor kerst. We hebben ook nog twee leuke boeken in de aanbieding, namelijk: 

Eddy Sterkx – Playing with magic. Van € 9,95, voor € 4,95 in onze webshop. Een nederlandse, speciale uitgave met een mooi verhaal van Eddy Sterkx over aas en voer, rigs en aasgewinning. 99 pagina’s zonder reclame.

Een hengelsportboek voor kinderen. Genaamd “Zo leer je vissen. Het hengelsportboek voor jongens en meisjes.”  

Een boek van 63 pagina’s vol met gebruikte vistechnieken, soorten hengelsportmateriaal en alles wat met de waterkant te maken heeft. Heldere tekst in combinatie met mooie plaatjes. Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Normaal € 15,00 , in onze webshop voor €7,50.

Op beide boeken krijg je nog eens EXTRA 50% KORTING bij gebruik maken van de kortingscode KERST*. De actie geldt tot en met tweede kerstdag.

*Combinaties met andere acties zijn niet mogelijk, tenzij vermeld.

Namens CV Fishing wensen we je een hele fijne feestdagen!

CV Fishing
www.cvfishing.nl
info@cvfishing.nl
074-7002160