Slechte vangsten in Nederland?

Slechte vangsten in Nederland?

Vraagt u uzelf ook wel eens af waar de vissen op uw thuiswater gebleven zijn? Vallen de vangsten wat tegen dit jaar? Niet getreurd, hier is de oplossing…

Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een geweldig leuke visreis naar Ierland georganiseerd worden. Er staat u een geweldige visweek te wachten in het land dat o.a. bekend staat om haar fabelachtige groene natuur, Guinness bier en de vele wateren bomvol vis.

Ziet u er ook zo naar uit om een hoop grote voorns, sterke hybrides, brasems en zeelten te vangen? Dan is deze reis echt iets voor u. Naast het vissen zult u proeven van de Ierse gastvrijheid in het 4 sterren-hotel waar u verblijft. Voer en aas worden verzorgd, dus ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Deze volledig verzorgde visreis zal plaatsvinden van 8 t/m 17 september en kost slechts € 750,-. Reiskosten zijn voor eigen rekening.

Heeft u altijd al een keer naar Ierland willen gaan om daar te vissen in een adembenemende omgeving? U heeft nu de kans om samen met een groep andere enthousiaste vissers het ‘groene eiland’ te ontdekken!

De trip wordt mede mogelijk gemaakt door Witvis Totaal, Shimano, Berlok lokvoer, Law Higgins en Sanders Hengelsport.

Als u zich wilt opgeven of voor meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@publishinghouse.nl of bel Christiaan Kooloos 0031 (0)6-10919953.

Wees er snel bij, want er zijn nog enkele plaatsen!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Visser in de maak ( deel 1 )
Willem Moorman -
image description
Feederen op het Wantij
Willem Moorman -