image description

Shimano tekent voor 3 jaar als hoofdsponsor King’s Classic Ierland

Ondertekening van het driejarig sponsorcontract door Shimano met BBI Travel voor het sportvis evenement King’s Classic Ierland. V.l.n.r. Henk van der Kooi, directeur BBI Travel, Pierre Bronsgeest, sportvisadviseur BBI Travel en Kris Sloof marketing manager Shimano Benelux.

Met enige trots mogen wij als organisator bekendmaken dat SHIMANO BENELUX voor de komende drie jaar als hoofdsponsor verbonden is met het vierdaagse visevenement King’s Classic dat in Ierland wordt gevist.


Gisteren werd door Kris Sloof marketing manager van Shimano het sponsorcontract voor de King’s Classic Ireland ondertekend met organisator Henk van der Kooi van BBI Travel. Shimano tekende een contract voor 3 jaar. De sponsoring bestaat uit diverse vouchers en zorgen voor een zeer aantrekkelijke prijzentafel. De gewonnen vouchers kunnen door de winnaars ingewisseld worden bij door Shimano aangegeven winkeliers.

De 4 daagse wedstrijd wordt georganiseerd BBI Travel in het Ierse graafschap Leitrim, met als centrum het plaatsje Ballinamore. Wedstrijdleider Pierre Bronsgeest kijkt uit naar een intensieve samenwerking met Shimano in dit nieuwe concept. Er wordt dit jaar gevist van maandag 31 augustus tot en met donderdag 3 september, in 8 sectoren met maximaal 8 deelnemers. Er kunnen maximaal 64 hengelaars deelnemen.


Er wordt gevist op 4 meren waar het is toegestaan om met de vaste hengel, feederhengel of matchhengel te vissen.
Onder de deelnemers zijn de Shimano azen Jan Willem Plekkenpol, Martijn Kroes en Nick Speed. Deze meren bieden optimale kansen om onder andere de nieuwe Aero X7 distance feeders in combinatie met de nieuwe Stradic werpmolens in te zetten. Shimano zal King’s Classic opluisteren met de nodige banners en vlaggen bij de loting het parcours en de prijsuitreiking.

De komende maanden laten we je kennismaken met de materialen van onze sponsoren en hengelaars die deze merken vertegenwoordigen. Je kunt deze volgen via onze eigen King’s Classic pagina, de websites van Shimano, Facebook van Shimano, en de artikelen via Matchvissen.nl, Total Fishing en De Witvisser.
 
Voor meer informatie ga naar:  https://www.bbi-travel.nl/kings-classic