Shimano 2009 catalogi.

SHIMANO 2009 CATALOGI NU VERKRIJGBAAR

De nieuwe Shimano catalogi zijn weer verkrijgbaar, met dit jaar in totaal 236 pagina’s boordevol nieuwe en innovatieve producten !

Shimano introduceerde reeds twee nieuwe molens:
De Baitrunner DL en de Baitrunner ST. Deze modellen zijn voorbestemd om nieuwe klassiekers te worden. Beide modellen zijn de perfecte aanvulling in de Baitrunner-familie en verkrijgbaar in de populaire maten: 6000 en 10000. Met deze economisch geprijsde vrijloopmolens is er geen enkele noodzaak meer om u te laten verleiden door imitaties! Met een adviesprijs vanaf slechts € 59,95 zijn Shimano Baitrunner molens nu voor iedereen bereikbaar.

Ook het bekijken waard is de Aero Technium Mgs molen. Deze werd op de EFTTEX al beloond met de award voor “Best new reel”. Dat belooft wat…

Na de succesvolle introductie van de Aspire Dyneema Spinning introduceren we nu zowel een nieuwe gele variant en twee nieuwe diameters: 0,08 en 0,10. De toepassing van de tweede generatie Dyneema heeft het mogelijk gemaakt om een significant dunnere, gevlochten lijn te ontwikkelen met een hogere treksterkte. De coating formule geeft de lijn een veel betere afschuurweerstand en kleurstabiliteit vergeleken met andere topmerken.
Zeer goed zichtbaar en verkrijgbaar in alle gangbare spinningdiameters.

Nieuw voor 2009 zijn de Shimano Taftec Tips: deze nieuwe tips zijn op een nieuwe manier geconstrueerd en daardoor 250% sterker dan conventionele tips!

Met trots introduceert Shimano voor 2009 de nieuwe Stella Salt Water: subliem design en technologische perfectie, volledig ontwikkeld voor het gebruik op zout water! Een waanzinnige hoeveelheid tijd en geld is geïnvesteerd om optimale bescherming te kunnen bieden tegen de grootste vijand van iedere zeemolen: ZOUT. 

Nieuw in het assortiment van Rapala: kleding, zonnebrillen en roofvis luggage .

Blue Fox schittert dit jaar niet alleen door zijn hoogwaardige spinners en lepels, maar zeker met de Vibrax Glow, de oplossing voor het vissen bij schemer en in troebel water!
Het kunstaasmerk Storm is dit jaar stevig uitgebreid met o.a. een drietal nieuwe shads én speciale loodjes voor de dopshotvisserij.

Williamson is de koning van het zout water kunstaas. Dit jaar biedt Williamson nog meer jigs die bij de zeebaars- of  ‘Noorwegen’ visserij absoluut niet mogen ontbreken.
Het topmerk Plano biedt een breed assortiment aan hoogwaardige opbergmogelijkheden, met dit jaar een aantal aantrekkelijke nieuwe boxen.

Dit alles en meer vindt u in de nieuwe Shimano en de 2009 agenturen catalogi, nu verkrijgbaar bij de officiële dealers.

Uiteraard kunt u al onze nieuwe producten ook terug vinden op internet. Surf naar:
www.Shimano.com | www.ShimanoCarpExpert.com | www.ShimanoFireblood.com

Shimano is aankomend weekend uiteraard ook aanwezig op de Fair for Lure & Fly 2008

 

ANDEREN LAZEN OOK