Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor de zeebaarscursus en leer binnen 5 uur hoe en waarmee je deze fantastische sportvis met succes vanaf de kant kunt vangen! Eindelijk is vriend zeebaars onze kustwater binnen getrokken. Oké het loopt mede dankzij het koude voorjaar allemaal niet zo vlotjes,maar er is weer een zeebaarsje te vangen.


Eerst uitleg van A tot Z en dan de praktijk!

Ook tijdens mijn workshops worden er regelmatig mooie vissen gevangen door mensen die nog nooit op zeebaars hebben gevist maar dit binnen 5 uur cursus hebben geleerd! Ik vind het heerlijk om mensen te zien genieten tijdens de dril van hun eerste zeebaars.


Gewoon effe lekker genieten na de dril met je eerste zeebaars tijdens de zeebaarscursus!!

Gewoon even lekker bezig zijn met je hobby een perfecte lunch en een drankje. Gewoon gegevens uitwisselen over ervaringen en materiaal. Ik geef je op alle vragen een eerlijk antwoord. Tevens leer je alle kleine belangrijke facetten van deze best wel moeilijke visserij!! Het zeebaarsseizoen is begonnen,dus waar wacht je nog op? 


Het resultaat mag er zijn!

Ben je geïnteresseerd,laat het me even weten vis info@totalfishing.nl  dan stuur ik je alle nodige informatie toe.

Als afsluiting van de cursus ontvangt iedere deelnemer gratis een handig kunstaasdoosje met daarin de best vangende shads!!

Stekel ze!!
Joop.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Klein kunstaas.
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Visser in de maak
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -