Scheveningen thuishaven NK Kleinbootvissen 2015

Persbericht NK Bootvissen 

Scheveningen thuishaven NK Kleinbootvissen 2015 

Op 6, 7 en 8 maart kunt u zich tijdens de Visma in Rotterdam Ahoy inschrijven en alle informatie vinden over het Kampioenschap Kleinbootvissen dat dit jaar in Scheveningen wordt gehouden.

Het NK Kleinbootvissen 2015,onder auspiciën van de NFB, vindt plaats op 16 mei 2015 (met uitsteldata 30 mei en 6 juni). Het visgebied ligt direct in het zicht van de boulevard, wandelpier en Kurhaus. Zo kunnen ook de mee reizende fans vanaf het strand en boulevard genieten van dit spektakel.
 
Meer dan 60 boten van zeevis-verenigingen uit Zeeland en Noord- en Zuid Holland worden in Scheveningen verwacht. Voor de winnende deelnemers zijn prachtige prijzen beschikbaar.


 
Tijdens de Visma vindt de Scheveningen-Special plaats nabij stand 331, waar u kunt kennismaken met alle voordelen die de Scheveningse haven biedt. Onder het genot van een drankje en een visje, verkrijgbaar aan een echte Scheveningse haringkar, wordt u op en top geïnformeerd over alle mogelijkheden in deze fantastische haven en badplaats.

Jachtclub Scheveningen is gelegen in de haven van Scheveningen met directe toegang, zonder sluizen, naar de Noordzee. Het is de thuishaven voor zeezeilers, sportvissers, zeeroeiers en jeugdzeilschool ‘de Zoute Optimist'.

Naast toertochten worden ook vele vis- en zeilwedstrijden georganiseerd zoals de Noordzee Regatta (NSR) en de winterwedstrijden om de IJspegel Trophy. Jachtclub Scheveningen vierde in 2013 haar 40 jarig bestaan.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -