Rix Hengelsport lanceert Rixbaits.com

Rix Hengelsport lanceert Rixbaits.com

Fishing4u.nl is één van de grotere webwinkels op het gebied van hengelsportartikelen. De drijvende kracht achter deze webwinkel is hengelsportzaak Rix Hengelsport uit Lutten. Rix lanceert nu ook een eigen aas- en ingrediëntenlijn voor de karpervisser, witvisser, barbeelvisser en snoekvisser: www.rixbaits.com.

De ingrediënten van Rix Baits worden in eigen beheer, rechtstreeks ingekocht en zijn onder andere afkomstig uit de internationale diervoeding- en levensmiddelenindustrie. Hierdoor is de versheid gegarandeerd en dat is een van de belangrijkste voorwaarden voor goed visvoer.


Versheid gegarandeerd.

Karper
Rix Baits biedt voor alle sportvissers goede en verse aassoorten en ingrediënten. Karpervissers worden op hun wenken bediend met zowel diepvriesboilies als geconserveerde boilies die in de eigen productieruimte worden gemaakt. Voor de zelfdraaiers is er keuze uit een breed scala aan losse ingrediënten en vloeibare toevoegingen waarvan Meg-A-Mino een onvervalste topper is.

Witvis
Ook witvissers kunnen hun hart ophalen, want elke denkbare meelsoort is via de webshop te bestellen. Voor mensen die een goed kant-en-klaar lokvoer willen hebben, is het onvolprezen lokvoer van het ‘Rix Hengelsport Witvisteam’ beschikbaar. Op verzoek van veel witvissers zijn er diverse baitboosters ontwikkeld.

Barbeel
Het vissen op barbeel is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en Rix heeft hier op passende wijze op ingespeeld. De barbeelboilies hebben al menig barbeel opgeleverd en het vloeibare kaasextract is uniek in de Benelux.

Snoek
Met de winter voor de deur neemt het vissen op snoek toe en speciaal voor deze visserij heeft Rix Baits een drietal vloeibare toevoegingen om de dode aasvissen mee te injecteren. De nieuwe Pred-A-ttractor H20 is uniek in de roofvisserij. Deze wateroplosbare toevoeging heeft een sterk lokkende werking op snoek.

Binnenkort leest u hier meer over Rix Baits. Voor meer informatie, kijk op www.rixbaits.com of breng een bezoek aan de winkel in Lutten.