Rivier in het vizier 103

Ook jouw Filmpje op TF!

Vanaf vandaag is Total Fishing weer een rubriek rijker. Bovenaan rechts naast het tabblad Vraag en Aanbod bevindt zich namelijk de splinternieuwe categorie met ‘Filmpjes’.

Naast de vele prachtige foto’s die wekelijks voor de rubriek Vangstberichten worden ingezonden, worden door de lezers ook steeds vaker filmpjes gemaakt. De bedoeling is om in deze rubriek leuke, spannende of informatieve filmpjes van lezers te plaatsen.

Een aanbeet op een popper, een pracht van een snoek op groot kunstaas, een forel of zalm die valt voor een perfect aangeboden vlieg of de heftige dril van een zware karper of vangst van een schitterende zeebaars of gewoon iets moois dat met de sportvisserij te maken heeft en waarvan u denkt dat de andere TF lezers dat ook interessant zullen vinden; allemaal voorbeelden van filmpjes die welkom zijn! Uit het aanbod worden dan wekelijks de mooiste filmpjes geselecteerd en geplaatst.

Ook zullen filmpjes worden gemaakt die deel uitmaken van artikelen die door T.F auteurs worden geschreven in de toekomst en waardoor die artikelen nóg boeiender en leerzamer kunnen worden!Heb jij zo’n filmpje gemaakt en je wilt het delen met de lezers van TF, plaats het dan op www.youtube.com en stuur de link naar info@totalfishing.nl  onder vermelding van “Film”



Rivier in het Vizier bijt vandaag het spits af met een filmpje dat in Noorwegen is opgenomen tijdens een succesvolle pilottrip aan de Glomma. Bijbehorend verslag is te lezen in ‘Rivier in het vizier 100’.

Hoe plaats je een filmpje op YouTube?

Voor je begint moet je een gratis YouTube-account aanmaken:

     
  1. Ga naar www.youtube.com en klik op ‘Sign Up’
     
  2.  
  3. Vul je gegevens in
     
  4.  
  5. Per email krijg je een bevestigingslink waarop je moet klikken
     
  6.  
  7. Vidoe’s uploaden doe je dan als volgt:
     
  8.  
  9. Log met je YouTube-account in 
     
  10.  
  11. Klik op ‘Upload a video’ 
     
  12.  
  13. Klik op Browse en selecteer je filmpje
     
  14.  
  15. Wacht tot het filmpje geupload is
     

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Klein kunstaas.
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Visser in de maak
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -