image description

Raven Hengelsport staakt noodgedwongen haar activiteiten

Wie is er niet mee opgegroeid Raven hengelsport , helaas weer een tijdperk voorbij. Sterkte voor de medewerkers.

Met veel verdriet deelt het team van Raven Hengelsport mede dat Raven Hengelsport de (digitale) deuren sluit. Wat ooit begon als een dierenwinkel aan huis in de jaren '70, groeide uit tot een toonaangevende leverancier van hengelsport artikelen.

Met vier grote winkels en een webwinkel met duizenden artikelen is Raven Hengelsport een van de grootste spelers binnen de Hengelsport branche. De megastores bevinden zich in Almelo, Lelystad, Steenwijk en Rijen. Raven Hengelsport levert producten van vele merken. En dat komt nu noodgedwongen ten einde.

Op 4 januari 2023 is door de rechtbank Midden Nederland aan de vennootschappen die tot de groep van Raven Hengelsport behoren surseance van betaling verleend. Dit betreft de vennootschappen Raven Holding B.V., Raven Fishing B.V., Raven Participatie B.V. en X2 im- en export B.V. (hierna gezamenlijk: ‘Raven Hengelsport’). Tot bewindvoerder is aangesteld mr J.P. Davids van Davids Advocaten.

De bewindvoerder en de bestuurders van Raven Hengelsport onderzoeken of voortzetting van de activiteiten in de huidige vorm mogelijk is. Indien er geen mogelijkheden zijn zal de surseance van betaling op korte termijn worden omgezet in een faillissement en wordt de bewindvoerder tot curator aangesteld. Mr. J.P. Davids zal dan als curator onderzoeken of een doorstart van de activiteiten van Raven Hengelsport mogelijk is.

Nadere informatie over de gevolgen van de surseance van betaling (en faillissement indien uitgesproken) zal binnenkort op onze website bekend worden gemaakt.

Via deze weg wil het gehele team van Raven Hengelsport iedereen bedanken voor de geweldige jaren. Bijna 50 jaar hebben wij genoten van iedereen die wij hebben mogen ontvangen in onze winkels, webshops, beurzen, distributiecentrum en hoofdkantoor.

Met pijn in het hart voorlopig een goede laatste vangst gewenst van ons.

 

Groet, het Raven Hengelsport team van nu en toen