Pro Line jeugdhappening

Persbericht Pro Line

Pro Line jeugdhappening

Ben jij tussen de 14 en 21 jaar en heb je altijd al eens in Frankrijk willen gaan vissen? Lees dan snel verder, want we bieden dit jaar een uniek initiatief, speciaal voor jeugdige karpervissers. Pro Line organiseert in samenwerking met The Carpspecialist en magazine Karper een geheel verzorgde karpertrip naar Frankrijk. En niet zomaar een karpertrip! Tijdens de vier dagen zul je samen met een van de topvissers van Team Pro Line vissen, een heuse privé-clinic dus!

In de schoolvakantie van woensdag 13 t/m zondag 17 juli zullen 8 jeugdige karpervissers onder begeleiding mogen vissen op het nieuwe ‘King Lake’ van Domaine de Goncourt  (www.thecarpspecialist.nl). De wateren op dit prachtige domein staan bekend om de ongelooflijk mooi beschubde karpers die er rondzwemmen.

Het nieuwe King Lake ligt er al jaren, maar is nog niet eerder serieus bevist. Een geweldige kans natuurlijk om een maagdelijke Franse karper te vangen! Het weekend start op woensdagochtend bij de fabriek van Pro Line, waar de gelukkige uitverkorenen een unieke rondleiding krijgen.

Na de rondleiding is het vervoer naar Frankrijk volledig geregeld, het enige wat je dus mee dient te nemen zijn je eigen visspullen en wat proviand voor onderweg. Als groep reizen we op woensdagmiddag af naar het rustieke plaatsje Matignicourt onder de rook van Vitry le  Francois, een kleine 450 km van Breda, waar we dan de komende dagen zullen doorbrengen.

Ter plaatse zal er in koppels gevist worden op het 16 hectare grote water, waarin vast de nodige verrassingen rond zullen zwemmen. Na een afsluitende barbecue op zaterdag, zullen we op zondagochtend weer op ons gemak richting Nederland rijden en het eind van de middag weer in Asten-Heusden arriveren.

Grijp die kans!
Dat er karper gevangen gaat worden is een ding wat zeker is. Alles wordt in het werk gesteld om het weekend een succes te maken. Zo zal elke jeugdige karpervisser onder begeleiding staan van een van de leden van Team Pro Line. Heb jij altijd al eens met Eddy Sterckx, Niko Vervaet, Bart van den Hurk, Chris De Clercq, Marco Tetteroo, Nik Naulaerts, Frans van Maanen of Michel Hollaar willen vissen?

Dit is je kans! Tijdens deze dagen kan je hun het hemd van hun lijf vragen over alles wat met karpervissen te maken heeft. De laatste nieuwe rigs, de beste tactiek of de meest succesvolle aasaanbieding, op alles hebben de mannen van Team Pro Line vast wel een antwoord. Daarbij zal ook het aas voor dit weekend volledig verzorgd worden door Pro Line, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Meld je aan!
Heb jij altijd al eens een op een willen gaan vissen met een van de topvissers van Pro Line? Stuur dan je motivatie waarom jij graag met het Team Pro Line mee naar Frankrijk wilt, samen met een leuke foto naar het volgende e-mailadres: redactie.
karper@vipmedia.nl o.v.v. ‘Pro Line Jeugdhappening’, of per post naar Redactie Karper Postbus 7272, 4800 GG Breda. Vergeet niet je naam, adresgegevens en telefoonnummer(s) te vermelden!

Uit de inzendingen worden 8 gelukkigen getrokken die in het volgende nummer van Karper bekend worden gemaakt. Na de trekking zal er ook persoonlijk contact worden opgenomen. Je kunt je aanmelding insturen tot 7 mei 2011, dus wacht niet te lang!