Prijsvraag!

 

Prijsvraag!

 

Zaterdag 30 september en Zondag 1 oktober 2006 vindt in de Nekkerhal in Mechelen (vlak over de Nederlandse grens) een interessante hengelsportbeurs plaats. Deze werd in 2004 voor het eerst gehouden en was toen al succesvol  waarbij ook veel positieve reacties vanuit het publiek kwamen. De organisatie van deze beurs is in handen van het bekende DRT organisatiebureau, die ook de populaire en supergrote  hengelsport-en visbotenbeurs in Utrecht organiseren .

 

Dit jaar dus weer opnieuw, met de allernieuwste materialen, boten, groothandels maar ook winkeliers die hun assortiment te koop aanbieden. Daarbij is het sociale aspect vaak net zo belangrijk want dit zijn natuurlijk de plaatsen om met sportvrienden bij te praten of van een van de vele bekende cracks die er rondlopen een goed advies te krijgen. Veel beurzen kosten vaak veel geld. Door een uitgekiend concept zijn de entreeprijzen in Mechelen echter voor een ieder betaalbaar!

 

Als u aan deze prijsvraag meedoet  kunt u zelfs een van de 10 setjes van 2 vrijkaarten winnen!

 



 Vraag: Wat kost de totale entree voor een gezin (man/vrouw) met 2 kinderen van respectievelijk 9 en 10 jaar wanneer zij  de beurs in Mechelen willen bezoeken?

 

We gaan er vanuit dat zij gebruik maken van de kortingsbonnen die via deze beurssite zijn uit te printen. Klik hier voor de site van de beurs in Mechelen waar u alle informatie kunt vinden.

 

U kunt uw inzending insturen via prijsvraag@totalfishing.nl  tot en met vrijdag 22 september 24.00 uur waarna de prijswinnaars op maandag 25 september worden bekend gemaakt via Total Fishing! Veel succes en een fijne beurs alvast!

 

 


ANDEREN LAZEN OOK