Prijsvraag PML

Pike Master Lures 3 jaar!

In oktober 2007 bestaat Pike Master Lures 3 jaar. Dit willen zij o.a. vieren met de lezers van Total Fishing! Exclusief (!) voor de Total Fishinglezers wordt er dan ook een prijsvraag georganiseerd waarbij werkelijk schitterende prijzen zijn te winnen, waaronder een gratis verblijf in Noorwegen op een nieuwe Snoekbestemming van PML Travel.


Doe mee en stuur een foto in met deze cap en PML kunstaas!

De visvakantie in Noorwegen is te winnen met opdracht 1 terwijl de overige prijzen zijn te winnen met opdracht 2.

Opdracht 1: Vang een roofvis met de Strike Giant of de Strike Magnum
van Strike Pro. Uw foto wordt dan gebruikt voor de nieuwe Strike Pro
advertenties waarmee Pike Master Lures de Strike Giant en Strike Magnum
willen promoten. Dus met een beetje geluk sta je straks met je vis in een professionele advertentie van Pike Master Lures.
 
Aanwijzingen:
• U dient op de foto een PML of Strike Pro Cap te dragen omdat deze
foto bedoeld is voor een advertentie.
• Duidelijke foto van u zelf zoals de voorbeeld advertentie met
roofvis en plug in de bek.
• De vis moet uiteraard weer levend terug gezet zijn na de vangst

Opdracht 2: Maak een foto van je roofvis met kunstaas van Pike Master Lures in de bek en draag daarbij een PML of Strike Pro Cap die je bij veel winkeliers voor een luttel bedrag kunt kopen. Heeft de winkelier ze niet meer op voorraad zijn ze na bestelling bij Pike Master Lures binnen 2 dagen in huis. Pike Master Lures hebben voldoende petten in voorraad genomen.

Met opdracht 2 maak je kans op een van de overige schitterende prijzen die PML beschikbaar stelt (15 stuks dus de kans is groot)

De prijsvraag loopt tot 1 maart 2008 waarna op de Visma 2008 de prijzen zullen worden uitgereikt.
De foto’s  van de prijswinnaars zullen uiteraard op Total Fishing gepubliceerd gaan worden. Winnaars worden gekozen door een jury van PML medewerkers, die overigens zelf uiteraard niet mee mogen doen aan deze prijsvraag. Foto’s (aantal onbeperkt)  kunt u inzenden naar prijsvraag@totalfishing.nl onder vermelding van: PML foto.

Wat betreft de te winnen visvakantie in Noorwegen het volgende:
U vist op het prachtige meer Vurrusjøen, met zijn vele vissoorten en mogelijkheden. Vurrusjøen is de allernieuwste bestemming van PML visreizen.U kunt kiezen uit 2 opties; overnachten in een traditionele tent of vakantiehuisje.
Klik hier voor meer info over deze nieuwe bestemming van PML reizen.

ANDEREN LAZEN OOK