Prijsvraag!

Elberse International is de nieuwe Temple Fork Outfitters (TFO) distributeur voor Nederland!

Om dit te vieren organiseert Total Fishing samen met Elberse Int. een prijsvraag waarbij een complete, TFO hengelset te winnen is. Geef het antwoord op de onderstaande vragen en u maakt kans op een schitterende hengelset van TFO namelijk de NXT 9’ 8/9 set, bestaande uit: hengel, reel,  lijn én een TFO cap!

1 - In welke stad in Texas is Temple Fork Outfitters gevestigd ?
2 - Uit welk materiaal zijn de Terry Haiden reels vervaardigd ?
3 - Welk bedrag draagt TFO per verkochte Casting For Recovery hengel af aan CFR ?

De juiste antwoorden kunt u vinden op de site van www.elbi.nl en de goede oplossing kunt u tot uiterlijk maandag 8 september 2008 om 24.00 uur inzenden via prijsvraag@totalfishing.nl 




De eigenaren van TFO zijn al een leven lang gepassioneerde vliegvissers. Samen met een team ontwerpers, waaronder Lefty Krey en Jim Teeny, hebben ze een serie vliegvishengels ontworpen met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.Elberse International is er dan ook trots op dat ze dit merk gaan vertegenwoordigen in Nederland.

De uitslag wordt reeds eind volgende week op Total Fishing bekend gemaakt waarna de winnaar de prijs in het weekend (13 en 14 september) van de Fair for Lure & Fly in Maurik door Aad Kouwenberg wordt uitgereikt en bij redelijk weer direct kan worden uitgetest! Er wordt geloot onder de juiste inzendingen. Veel succes!


ANDEREN LAZEN OOK