Preview Rovers nummer 4 juni 2013

Preview Rovers nummer 4 juni 2013

Deze nieuwe uitgave van Rovers staat natuurlijk in het teken van de opening van het nieuwe seizoen. Ook de Meerval krijgt met 20 praktische tips het moeilijk om uit de handen van de Rovers lezer te blijven. 

Verder schitterende snoekbaarsartikelen, de Texas Rig, Streamers en De Linge in een prachtige waterreview. Rovers nummer 4 ligt vanaf 13 juni in de winkel en abonnees ontvangen hem uiteraard daarvoor al. Nog geen abonnee? Kijk hier voor alle actuele aanbiedingen.

Nieuwe ronde

over de planten jerken



Iedere roofvisser kent het fenomeen van openingsstress wel. Het nieuwe seizoen staat immers garant voor nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe prijzen! Wie weet heb je een karige periode achter de rug en wil en moet je dat goedmaken om in ieder geval weer wat aan zelfvertrouwen te winnen.

De Texas rig

vangende onbekende



Vraag een willekeurige roofvisser in de Benelux hoe hij met softbaits vist en hij zal waarschijnlijk beginnen over jigkoppen en dropshotten.

Stel dezelfde vraag aan een Amerikaanse sportvisser en deze zal in bijna alle gevallen de Texas of Carolina rig als favoriete systeem noemen. Ligt dat aan factoren als andere vissoorten en omstandigheden of heeft dit te maken met de nog vrij onbekende kwaliteiten van de Texas rig? Ik denk het laatste…

Vlijmscherp trollen

snoekbaarsopening



De opening van het seizoen is altijd een zeer leuke tijd. Je leeft er naartoe, maakt plannen over hoe en waar en hoopt dat het dan mooi weer zal zijn. Ook al vis ikzelf overwegend het liefst op grote baars, met de opening van het seizoen is dat wel even anders, want dan is snoekbaars het mikpunt! Ik vis dan graag met pluggen aan licht materiaal, zowel trollend als werpend.

20 meervaltips

wat, waar, hoe…



Vele roofvissers zullen de meerval, oftewel een nieuwe uitdaging, met open armen  hebben ontvangen. Toch zijn de ervaringen met deze imposante rover nog relatief schaars en zijn velen nog op zoek naar een goede aanpak en het juiste materiaal. Laat je helpen door meervalspecialist Roy Noom. In het buitenland heeft Roy veel kennis en ervaring opgedaan, maar ook in Nederland heeft via Roy al menig meerval de bovenwaterwereld gezien.

Preview Digirovers nummer 10



Vanaf 18 juli staat er voor alle abonnees weer een nieuwe DigiRovers op stapel. In deze uitgave: 10 Bellyboottips, Project M met als opdracht het vangen van een 80+ snoekbaars en een 40+ baars. De Ropa boot, waarin je een kijkje neemt in de boot van Robert-Paul Wolters en discussiëren we over het gebruik van doodaas.

Rovers nummer 4 ligt vanaf 13 juni in de winkel en abonnees ontvangen hem uiteraard daarvoor al. Nog geen abonnee? Kijk hier voor alle actuele aanbiedingen.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -