Poldersnoek nu bij de Lezersvoordeelclub!

Poldersnoek

Het nieuwe, prachtig uitgevoerde boek van Jan Eggers werd als primeur gepresenteerd op de Fair for Lure & Fly. Inmiddels is het boek ook via internet te koop en waar anders als bij de Lezersvoordeelclub!Het boek werd positief ontvangen en biedt veel tips en tricks voor de roofvisvisser die vooral graag vanaf de kant zijn favoriete vis wil belagen.

Het zat er al een tijdje aan te komen maar nu is het echt zover.
Jan Eggers heeft zijn nieuwe boek uitgebracht over zijn lievelingswater de polder en dan met name over de vis die daar woont; poldersnoek! Dat is ook de titel van zijn fraaie gedocumenteerde boek geworden, met ca. 200 foto’s, praktische tips en belevenissen van schitterende visdagen die hij tot nu toe in zijn leven heeft meegemaakt.

Jan staat altijd open voor nieuwe technieken, aasjes en andere zaken waardoor hij tot op de dag van vandaag in de polder er bijna “niet uit te vissen is” De meeste boeken die de laatste jaren zijn uitgegeven gaan voornamelijk over het vissen vanuit de boot, waarbij de kantvisserij een bijrol vervulde. Bij het boek “Poldersnoek” is het net andersom en biedt vooral de serieuze kantvisser een schat aan informatie.

 Wat Jan niet weet over de snoek en het succesvol bevissen van onze populairste roofvis, kun je gevoegelijk kwijt op de achterkant van een postzegel. Zijn vele artikelen over het vissen op snoek verschenen in vrijwel alle Europese landen en zelfs in de Verenigde Staten. Maar ondanks al die internationale contacten, is dé grote liefde van The Pike Ferret het eindeloos langs poldersloten struinen met een spinhengel. En aan die visserij is het langverwachte (want eerste!) boek van Jan Eggers dan ook grotendeels gewijd.

 In een verhalende, lekker weglezende schrijfstijl beschrijft Jan hoe hij die poldervisserij aanpakt. Met talloze voorbeelden uit de praktijk legt hij uit waarom die ene plug onder bepaalde omstandigheden beter werkt dan die andere spinner. En hoe dat de volgende dag, onder andere weersomstandigheden, weer volledig andersom kan zijn. Hoe leer je te herkennen wáár je de snoek moet zoeken? Welke lijn gebruik je en hoe krijg je een snoek veilig op de kant? Allemaal praktische vragen, die in dit boek duidelijk en zonder poespas worden beantwoord.
Wie ‘houdt’ van snoekvissen, mag dit boek absoluut niet missen!

Poldersnoek is gebonden in een harde kaft en telt 128 pagina’s.
Prijs: € 19,95 Voor bestellen via de Lezersvoordeelclub klik hier


ANDEREN LAZEN OOK

image description
In Karper 110..
Marc Borst -
image description
Snoekerijen 133
Marc Borst -