Pjotr Vedder nieuwe eigenaar Heerhugowaard, v/h Sander’s



Pjotr Vedder nieuwe eigenaar Heerhugowaard, v/h Sander’s

Door Lucky Luc Mom

Gelukkig voor de sportvissers in Noord-Holland heeft weer iemand zijn nek uitgestoken om een hengelsportzaak een doorstart te geven. Sander’s hengelsport is teruggebracht naar twee zaken en Hengelsport Heerhugowaard staat helemaal los van Sander’s en gaat zijn eigen weg.

De officiële opening moet nog geschieden op 18 en 19 mei 2012, maar de zaak heeft al weer volle schappen en is in vol bedrijf. Voor zeepieren, zagers, spiering, maden, karperaas etc. kunt u bij hen altijd terecht, maar geef voor de zekerheid en bij grote hoeveelheden even een belletje naar telefoon: 072-5718984 of stuur een e-mail naar: info@hengelsportheerhugowaard.nl. De nieuwe website komt binnenkort in de lucht!

Pjotr, Gerard, Adrie en Bas verwelkomen u graag in de winkel en zijn u graag van dienst. Ze zijn van alle markten thuis en ze zijn allemaal ook zelf sportvisser dus zij kunnen u altijd helpen op ieder gebied. Wat zij even niet op voorraad hebben bestellen ze voor u en dan heeft u het binnen zeer korte tijd in huis.

Ik persoonlijk ben erg blij met deze doorstart, want zo dik zijn de hengelsportzaken in mijn regio niet gezaaid. Kom gerust weer eens langs! De koffie, thee en chocolade staat altijd voor uw klaar (gratis). Toilet is aanwezig.

Tot ziens bij mijn favoriete hengelsportzaak en noteer de datum van de officiële opening in uw agenda.

Visgroet van Lucky Luc Mom 

Adresgegevens: Hengelsport Heerhugowaard - Torenmolen 8 - 1703 PN Heerhugowaard.

 

ANDEREN LAZEN OOK