Pikemaster Lures klaar voor de toekomst !

Pikemaster Lures klaar voor de toekomst

Toen Evert en Leon in 2004 begonnen met het importeren en verdelen van “Strike Pro” kunstaas binnen de Benelux had niemand, zeker zijzelf niet, kunnen vermoeden dat dit zo snel een groot succes werd.

Weinig kunstaasmerken hebben zichzelf zo snel een naam verworven en zijn zo mateloos populair. Iedere zichzelf respecterende kunstaasvisser heeft momenteel wel een aantal Buster Jerks in zijn verzameling opgenomen want wie gaat er nu bijvoorbeeld nog naar Zweden zonder Buster Jerks? Niemand toch!


Evert gaat zich binnenkort full time met de zaak bezighouden.

Zoals dat zo vaak gaat blijft het niet bij één merk en met o.a. Finn-Tastic, SiZmic en BFT werd het dealerschap uitgebreid. Ondertussen is PML vanuit een hobby uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Hierbij horen natuurlijk ook een eigen range hengels voor zowel het jerken als het verticalen. Tevens zijn er een door PML een aantal pro-staffers aangetrokken om de producten te promoten.

Dat e.e.a. niet meer te regelen is in de vrije tijd heeft Evert doen besluiten om er zijn dagelijkse werk van te maken. Leon heeft ondertussen een Fulltime baan welke zoveel tijd en energie vraagt dat het niet meer met PML te combineren is en heeft zich dan ook uit het bedrijf terug getrokken.

Om alles goed aan te kunnen pakken heeft Evert besloten met PML een serieus pand te betrekken. Een pand met voldoende ruimte voor voorraad, maar ook ruimte voor een kantoor en showroom. Het pand is gelegen aan een prachtige vaart in het plaatsje Lisse, waar in de toekomst kunstaas demo’s kunnen worden gegeven en waar zeker mooie snoeken rond zwemmen.

Naast Pikemaster Lures is ook PML Travel, het reisbureau van Pikemaster Lures, goed bezig. Met bestemmingen in diverse landen, waaronder bijvoorbeeld een locatie in het schitterende Noorwegen. Tweemaal per jaar organiseert PML een georganiseerde snoekreis naar Noorwegen en met veel succes.

In Noorwegen wordt dit jaar de eerste editie gevist van de Predatortour, een door PML georganiseerde roofviswedstrijd waarbij op diverse soorten roofvis wordt gevist. De eerste wedstrijd wordt gevist van 11 t/m 13 mei van dit jaar en heeft met ruim 20 deelnemende koppels, uit binnen en buitenland, een goede start. De wedstrijd zou wel eens kunnen uitgroeien tot een van de meest vooraanstaande roofviswedstrijden binnen Europa.

 

Het is duidelijk dat we nog veel van PML zullen horen de komende jaren. Of het nu gaat om nieuw kunstaas, zoals bijvoorbeeld de Swim Tail van Innovative Lures, een perfect afgewerkt kunstaas met een aantrekkelijk soort shad als staartje of vakantiebestemmingen voor op het zoute water PML blijft zijn pakket producten uitbreiden.

Voor meer info Klik hier


ANDEREN LAZEN OOK