Pike Challenge 2007 dag 2

Pike Challenge 2007 dag 2

De tweede dag was qua weertype ongeveer hetzelfde als maandag. Slagregens en storm bepaalden het weerbeeld.  ‘s Middags klaarde het op, maar de storm bleef aanhouden. Kleine boten kregen dan ook het uitdrukkelijke verbod om op het Noordelijke Gedeelte van Lough Derg te komen. De enige juiste beslissing om ongelukken te voorkomen.

Het algemeen klassement op de tweede dag wordt nog steeds aangevoerd door Mario Wald uit Duitsland, op de voet gevolgd door Klaus Sinhofer een in Ierland wonende Duitser en de lokale Ier Ger Keogh. Verder kunnen we melden, dat Herman Molenaar eervol op de vierde plaats staat  en de Nederlandse driekleur hoog houdt.

Visgids Ferdinand Heijerman, drie maal winnaar van de Pike-Challenge, viste deze keer niet mee met de wedstrijd,maar trotseerde alles en ging enthousiast aan het vissen op de Noordelijke deel van het parcour met zijn klanten en gezamelijk waren ze goed voor 8 snoeken met een gemiddelde lengte van 90 cm.


 
Woensdag is er een rustdag en donderdag brandt op de laatste wedstrijddag de strijd in alle hevigheid wederom los, omdat de onderlinge verschillen in de top tien zeer klein zijn.
De voorspellingen zijn dat de wind gaat liggen en het beter weer wordt. Niets lijkt een zeer spannende eindstrijd nog in de weg te staan. Vrijdag leest u alles inclusief feestavond en prijsuitreiking op T.F!


ANDEREN LAZEN OOK