Paravaan nu voor alle roof- en zeevissers beschikbaar

Paravaan nu voor alle roof- en zeevissers beschikbaar

Visservice begint het nieuwe jaar gelijk met iets nieuws. Na het verschijnen van het artikel over het vissen met een paravaan in Noorwegen en Nederland in de Zeehengelsport van november vorig jaar heeft Visservice heel veel reacties en vragen gehad over de verkrijgbaarheid van deze paravanen.

Opvallend veel roofvissers op het zoete water zagen grote mogelijkheden om met de Kuusamo en Jenzi paravaan aan de slag te gaan. Naar aanleiding daarvan heeft Visservice de roofvis- en zeebaarsspecialist Bennie Muizelaar tijdens de beurs te Utrecht gevraagd of hij de paravanen van Kuusamo in het pakket van zijn snelgroeiende groothandel wilde opnemen en hij heeft daar gehoor aan gegeven.

Heeft u interesse in de aanschaf van de Kuusamo paravaan, (van 33, 70 of 90 gram) dan kunt u contact met hem daarover opnemen via; www.bensfishingtackle.nl. De Jenzi paravanen ( 40 gram) zijn bij Visservice zelf, met ingang van heden, te bestellen.

Deze “wondertjes van de hengelsport” zijn verkrijgbaar door een mail naar info@visservice.nl te sturen, met uw naam, uiteraard adres en het gewenste aantal.

Voor meer informatie over de paravanen kunt u terecht op www.visservice.nl

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -