Open deur dagen De Bever Hengelsport groot succes

Open deur dagen Hengelsport Bever groot succes

Door Ron Smits
 
Voor mij was dit de eerste, maar zeker niet de laatste keer, dat ik Hengelsport Bever in Willebroek bezocht. Ik mag wel zeggen een geweldige ervaring. Kunst, antiek en hengelsport gaan hand in hand. Voor de oplettende bezoeker is Herman Brood duidelijk aanwezig in deze goed gevulde hal. Aan de andere kant waant men zich nog in een ouderwets kasteel, met authentieke trappen, kasten en meubelen.
 
Hengelsport Bever, waar hengelsport in optima forma, kunst, gezelligheid en antiek elkaar ontmoeten…Een vreemde combinatie? Dan bent u er nog niet geweest of heeft u niet goed rond gekeken. Er is over nagedacht om deze combinatie zo goed mogelijk samen te laten gaan en eigenaar Eddy is hierin goed geslaagd.
 

Herman Brood waart rond...
 
Grote beeldschermen met prachtige visfilms, zoals bijvoorbeeld het vissen op meerval of vanaf de kust van Hawaï werden er getoond. Vele prominenten waren tijdens de open deur dagen, afgelopen 28 februari, 1 maart en 2 maart, aanwezig. 
 

De 'rode' hoek.
 
Daniel vd Kraan gaf de bezoekers uitleg over Savage Gear, maar ook over bijvoorbeeld Okuma. Rob Verschuren van Svendson Sport presenteerde Prologic. Black Cat heeft de nieuwste serie hengels voor de meervalvisserij laten zien en Shimano kwam met onder andere de nieuwste Dynamite Baits voor de karper. 
 

Hi-tech van toen en nu.
 
Alijn Danau, grootheid in de karpervisserij en lid van het Shimano Tribal team, heeft vele vragen van de karpervissers beantwoord. Domenico Tomei presenteerde de nieuwste Colmic hengels en Dreambaits liet zien hoe u boilies moet maken.  
 

Struinen langs de goedgevulde rekken.
 
JRC presenteerde de nieuwste producten en de nodige tips en trics. Guido Nulles, wereldkampioen witvis, was aanwezig en beantwoorde vele vragen. Van het Shimano Technical Support team, was Bert van Heerde aanwezig om alles over onderhoud van molens te vertellen. Ook Total Fishing was tijdens de open deur dagen aanwezig. 
 
Vor werkelijk iedere  tak van de hengelsport was in de hal een ruim assortiment te vinden. 
 
Door de gunstige ligging in Willebroek is de hengelsportzaak van Eddy heel goed te bereiken met het openbaar vervoer.
 
De trein stopt bijna voor de ingang. Binnen een uur kunt u vanuit Brussel in Willebroek zijn en vanuit Antwerpen duurt het drie kwartier, terwijl vanuit Mechelen u er in twintig minuten kunt zijn.
 
 
Het voordeel van het openbaar vervoer is dat ook de BOB een natje kan nuttigen aan de gezellige bar in de hal zelf. Maar ook hoeft u geen onnodige tijd te verspillen door in de file op de ring van Antwerpen of Brussel te staan. Tijd, die u zeker nodig gaat hebben, om alles te aanschouwen, informatie te vragen en te genieten van uw bezoek aan Eddy. 
 

U kunt naar hartenlust uw visserslatijn met andere vissers en of specialisten delen onder het genot van een drankje en hapje. Maar voor diegenen, die liever met de auto komen heeft De Bever een eigen parkeerplaats met ruim voldoende parkeerplaats direct voor de deur.
 

Hengelsport Bever bestaat al twintig jaar. 
 

Kijkt u gerust even rond.
 

Exclusief ? Zeker en vast.  Er is zoveel te zien.          
 

Niet direct gevonden wat u zocht? Vraag het even aan de balie. Alle grote merken zijn aanwezig. Tot ziens op de volgende open deur dagen.
 
Hengelsport Bever

Bedrijvenpark de Veert 

2830 Willebroek
(+32) 3 866 42 42

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -