Op bezoek bij goedkopervissen.nl

Op bezoek bij goedkopervissen.nl

 
Door Lucky Luc Mom
 
Op bezoek bij een website? Jazeker dat kan, want Ronald Engelhart heeft deze website overgenomen en er tevens sinds januari 2014 een fysieke winkel van gemaakt. 
 
En het mooie is dat deze winkel nu zeven dagen in de week geopend is. Zeker in de zomermaanden. Dus heeft u op zondag opeens zin om te gaan vissen dan kan dat gewoon!  
 
Goedkopervissen.nl wie wil dat nu niet?  Is nu zeven dagen per week geopend en Ronald Engelhart en zijn medewerkers heten u van harte welkom.
 
Tezamen met de website is dit eigenlijk de enige zaak die ik ken en die dus 24 uur per week zeven dagen geopend is. En dat is toch wel zeer apart. Ronald Engelhart (37 jaar) is een zoon van Dirk Engelhart van de prachtige winkel aan de Trompstraat 92 te IJmuiden waar Ronald nu ook de eigenaar van is. Daar heeft hij ook 23 jaar lang al zijn vaardigheden opgedaan via zijn vader en zijn eigen vaardigheden verder ontwikkelt.
 
"Ga toch vissen" is ook het motto van Ronald Engelhart. 
 
Zijn nieuwe winkel 'Goedkopervissen.nl' is gevestigd pal tegenover deze reeds lang bestaande winkel en bevindt zich aan de Frans Naereboutstraat nr. 14.  Ronald Engelhart timmert hard aan de weg met zijn bedrijf en mede door zijn grote passie voor het vissen zal dit geen probleem zijn. Alles begint met passie nu eenmaal. 
 

In de ruim gesorteerde winkel waar u de spullen in de hand kunt nemen (wel zo leuk natuurlijk) maar die gelijk is aan de webshop vindt u alles wat u nodig hebt op sportvisserijgebied.
 
Ronald zijn eigen vispassie ligt voornamelijk bij het snoeken en snoekbaarzen op het zoete water. Maar eigenlijk vindt hij alle sportvisserijen zeer aantrekkelijk anders kun je dit vak gewoonweg niet uitoefenen. Passie is natuurlijk prima maar het komt hem zeker niet aangewaaid. 
 
Ook al zit het ondernemersbloed bij hem zwaar in de genen verankerd, het bezitten van een dierenspeciaalzaak, een webshop en de nu daarbij gekomen fysieke hengelsportzaak is echt een hele pittige onderneming .
 

Al het zeeaas, maar ook het zoetwateraas is van hoge kwaliteit. Ronald heeft regelmatig aanbiedingen dus check af en toe de website.
 
Ronald voert dit inmiddels natuurlijk niet alleen uit en heeft totaal 12 werknemers in dienst van jong tot wat ouder. Iedereen heeft zijn specialisme op sportvisgebied, dus er is altijd iemand in de winkel te vinden die u goed kan helpen. Ronald is inmiddels de vierde generatie Engelhart die zich in de sportvisserij begeeft qua onderneming. 
 
De eerste zaak van overgrootvader Engelhart begon pal na de tweede wereldoorlog op de Trompstraat en is daar nu dus nog steeds aanwezig. Dat zegt wel wat als je vele stormen inclusief financiele kunt doorstaan. 
 
Vroeger toen ik nog geen auto had (bijna 40 jaar geleden!) en in Amsterdam woonde ging ik graag met de bus om daar bij Engelhart de toen 40 gulden goedkopere dan elders  Mitchellmolens 498 en 496 te halen. Toen was het eigenlijk al eigenlijk goedkopervissen.nl in zekere zin.
 
Toen ik  binnenkwam op mijn bezoek kwam de winkel zeer geordend maar toch warm over en de overdaad aan hengelportmateriaal stond er keurig overzichtelijk uitgestald. Ronald hanteert dezelfde prijzen in de winkel als op de webshop dus dat hoeft geen belemmering te zijn en is wel zo handig om te weten als u een bezoek aan zijn zaak brengt .
 

Zelfs in de winkel kregen we al een prachtige aanbeet van een leuke gul! Dat is niet zo vreemd natuurlijk want de aasanbieding is perfect bij Ronald.
 
Al het zeeaas wat u kunt bedenken en ook het aas voor zoetwater is in ruime mate voorradig maar een belletje voor de zekerheid kan natuurlijk nooit kwaad. Wat ook belangrijk is dat er van een heerlijk kopje koffie of wat anders genoten kunt worden in een zeer warme sfeer. U kunt er rustig even genieten voor of na uw visdag om even bij te praten over uw en mijn prachtige hobby. 
 
Door zijn goede inkoopbeleid is Ronald in staat prijzen te hanteren die echt zeer schappelijk zijn. Een hobby kost altijd geld, natuurlijk dat weet u ook wel. Het gaat Ronald niet alleen om 'goedkoper' vissen maar tevens let hij scherp op de prijs/kwaliteit verhouding en dat is te merken in zijn winkel. 
 
Goedkopervissen.nl is zeker een bezoek waard als u nabij IJmuiden bent. U kunt voor een mooie prijs alles kopen wat u hartje begeert. Alle basisartikelen waar het om draait in de visserij heeft hij in huis inclusief het verzorgen van visvergunningen enzovoorts. 
 
Ronald liet al doorschemeren aan mij dat hij nog grotere plannen heeft met een andere zaak maar daar wilde hij zeer wijselijk concreet nog even niets over zeggen. Voor dat iets van de grond komt moet er nogal wat geregeld worden achter de schermen. Het zal zeker geen 'gratisvissen.nl' worden weet ik zeker want dat gaat nu eenmaal niet. 
 
Ronald heet u graag welkom in zijn winkel en de koffie staat klaar! En ook belangrijk om rustig op uw benen te staan aan de waterkant: toilet aanwezig, een echte aanrader dus !
Visgroet van Lucky Luc Mom
 
Kijk voor de website dus ook voor alle artikelen in de winkel op:
Frans Naereboutstraat 14
1971 BN IJmuiden
Telefoon: 0255-577038 of 023-7110322
Ook op facebook  

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -