Ontknoping fotowedstrijd Roofvissen door de Lens nadert

Persbericht Vlaamse Roofvis Federatie  

Ontknoping fotowedstrijd Roofvissen door de Lens nadert

In de marge van de VRF dag is de fotowedstrijd Roofvissen door de Lens gelanceerd. Naar de VRF-leden werd een oproep gedaan om een foto toe te sturen die volgens hen de beleving van een roofvismoment mooi in beeld brengt. In het totaal mochten we 22 foto’s ontvangen waaruit één winnaar wordt bepaald.

Het bepalen van de winnaar gebeurt door het toekennen van stemmen tijdens twee rondes. De bezoekers van de VRF website hebben tot en met 28 februari kunnen stemmen voor de foto die volgens hen de beleving van het roofvissen het mooist in beeld brengt.

Op basis van de stemmen is een klassement opgemaakt. 1ste met de meeste stemmen krijgt 1 punt,  2de met het tweede meeste stemmen krijgt 2 punten, enzvoorts. De beste tien gaan verder.


Ook deze foto maakt kans op de overwinning.

In de tweede ronde stemmen het VRF bestuur, VRF-dag standhouders & betrokken gastsprekers tot en met dinsdag 3 maart op de beste 10 foto’s die verkozen zijn door het publiek.
Op basis van de stemmen wordt een klassement opgemaakt. 1ste met de meeste stemmen krijgt 1 punt ;  2de met het tweede meeste stemmen krijgt 2 punten enzovoorts.
 
Om de uiteindelijke winnaar aan te duiden worden de punten van de twee klassementen per foto samengeteld. Diegene met het minste aantal punten is dus de winnaar.

De Vlaamse Roofvisdag wordt op 15 maart gehouden in Willebroek.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -