NKS wedstrijd Haringvliet 2007

NKS Haringvliet 10 juni 2007

De wedstrijd van zondag 10 juni j.l. was de zesde in de reeks om te bepalen wie zich aan het einde van het seizoen 2006/2007 de beste snoekbaarsvissers van Nederland mogen noemen. Er deden dit keer 52 boten mee die samen 69 maatse snoekbaarzen wisten te vangen. 33 boten hadden een of meer vissen, bijna 20 boten (d.w.z. 40 man!) geen maatse vis dus kon er gesproken worden van een zeer taaie wedstrijd.

De omstandigheden leken veelbelovend en onder fantastisch visweer kon er een gave wedstrijd worden gevist, waarbij de vissers zich van hun beste zijde konden laten zien. En geloof het of niet, dat was opnieuw de combinatie Verbruggen/Schoot die dit jaar niet te stoppen zijn. Van de zes wedstrijden wonnen ze 3 maal en werden twee maal 2e! Een geweldig goeie prestatie waarmee ze laten zien op alle wateren te kunnen scoren.


“Grootste snoekbaars voor dhr. Roos”

Ondanks het feit dat er weinig maatse vissen werden gevangen was de gemiddelde lengte groot voor een wedstrijd als deze. Er waren daarbij maar liefst 8 vissen die groter waren dan 70 cm en dat is erg goed! De grootste snoekbaars was voor dhr. Roos met een lengte van 83 cm. 2e werd Regenit met een vis van 79,6 cm en derde Verbruggen met een snoekbaars van 78,3 cm. De grootste baars werd gevangen door Eric Smits en was 47 cm. lang.

En dan de winnaars van de bootprijzen. Overtuigende winnaars werden Verbruggen/Schoot die 7 mooie vissen binnen boord brachten, eervol 2e van Bemmel en de Bie met 7 vissen en tenslotte een keurige prestatie van de combinatie Timmer/Roos met 5 vissen. Allen van harte gefeliciteerd met deze prestaties en gewonnen prijzen.De prijsuitreiking werd weer keurig verzorgd door Ronald en zijn mannen in het gebouw van Watersportvereniging  Hellevoetsluis. Ook werden tijdens deze wedstrijd snoekbaarzen tijdelijk veiliggesteld om te worden voorzien van een merkteken. Deze actie wordt gehouden in samenwerking met Sportvisserij Nederland.


“De bootwinnaars van het Haringvliet”


ANDEREN LAZEN OOK