Nieuwe workshops

Zicht op zeebaars 151

Nieuwe workshops

Dat de tijd vliegt weten we. Langzaam maar zeker zijn we alweer halverwege het zeebaars seizoen van 2014. Een tot op heden leuke periode met redelijk veel vis.

De bootvisserij in het immens grote Europoortgebied wordt helaas behoorlijk bemoeilijkt door die wanvertoning van slechts één warnetvisser! Maar ondanks deze ellende vangen we zowel vanaf de kant als met de boot toch regelmatig mooie aantallen zeebaars.

Mede op verzoek heb ik besloten om half augustus weer te starten met mijn zeebaars workshops vanaf de pier in Hoek van Holland.



Ik krijg regelmatig mailtjes van deelnemers die na het volgen van zo’n cursus hun opgedane ervaring niet zonder succes in de praktijk hebben gebracht!! Kortom zo’n leuke attractieve workshop vergroot de vangst van je eerste zeebaars zonder enige twijfel!



Wil je graag deelnemen maar heb je geen zeebaars outfit…..geen probleem want ik heb (gratis) materiaal op voorraad. Ook het gebruik van de allerbeste kunstaasjes is geheel gratis! Naast een gezellige lunch en wat drankjes krijgt iedere deelnemer een aandenken in de vorm van een doosje met de beste zeebaars shads cadeau!



Er zijn voor de eerstvolgende cursusdag van zaterdag 23 augustus nog enkele plaatsen vrij!

Dus heb je zin om zo’n zeebaarsworkshop bij te wonen stuur dan even een mailtje joopvis@caiway.nl dan stuur ik je zo snel mogelijk alle informatie over deze boeiende cursus.

Stekel ze,
Joop.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Klein kunstaas.
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Visser in de maak
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -