Nieuwe uitgave Nachtvissen Frankrijk

Boekje: Nachtvissen in Frankrijk 2008
Leverbaar vanaf maart


Nadat het een vijftal jaren stil is geweest rond het boekje nachtvissen in Frankrijk, hebben Josse de Bruin en Sjo Damen alle departementen aangeschreven om erachter te komen hoe dit jaar in Frankrijk de wetgeving met betrekking tot de nachtvisserij is geregeld.

Ondanks dat iedereen ieder jaar weer hoopt dat de nachtviswetgeving in Frankrijk vereenvoudigd is, zijn het nog altijd vele regels die in Frankrijk van kracht zijn     
Om  hierin de karpervissers op weg te helpen hebben wij besloten om het Boekje Nachtvissen in Frankrijk wederom uit te brengen.


Met de 2008 editie van Nachtvissen in Frankrijk op zak heeft u alle nachtviszones van Frankrijk bij de hand. Zodat u met een gerust hart kunt vissen op de stek van uw keuze.


Tevens staan in het boekje ook een aantal campings die aan of dichtbij de nachtviswateren gelegen zijn. Met “Nachtvissen in Frankrijk 2008” beschikt u over een compleet overzicht van de nachtvisserijmogelijkheden in Frankrijk!


Nachtvissen op karper in Frankrijk is een onmisbaar boekje voor wie in het seizoen 2008 wil gaan karpervissen in Frankijk!


Het boekje zal vanaf maart verkrijgbaar zijn! Wilt u de precieze datum weten waarop het boekje verschijnt?


Dan kunt u zich inschrijven op
www.nachtvisseninfrankrijk.nl voor de nieuwsbrief en ontvangt u een mail zodra het boekje beschikbaar is.

Nachtvissen op openbare wateren in Frankrijk, de mogelijkheden zijn oneindig!

Met vriendelijke groet,

Josse de Bruin en Sjo Damen

 




Nieuw karperboek: “Woord van Zwijgen”

Het boek bevat maar liefst 21 boeiende verhalen. Zo vertelt Joris Weitjens over het maken van het prachtige boek uit de jaren negentig ‘Gejaagd door de Karper’ met een bizar slot over de mysterieuze dood van Dick Floor. Roelof Schut onthult een opzienbarend geheim dat hij beleefde met Kwint in België op de Maas, het Albertkanaal en ‘t Kempisch kanaal. Een belevenis die voor velen de ogen zal openen.

Willem Verspoor komt in ernstige problemen en ontsnapt op het nippertje aan het kolkende rivierwater en Alben Zantinge schrijft over een onbekend maar moeilijk water in Frankrijk, waar hij in luttele keren enorm veel grote vissen op de kant weet te krijgen dankzij een uitgekookt systeem dat voor veel Franse wateren hét verschil kan maken.

Raymond Hakkert vertelt er in verschillende verhalen op los en passeert met zijn unieke oppervlaktevisserij de Nederlandse 20 kilo grens. Bertil Wielink en Menno Blok hebben het meest ongelofelijke rivierverhaal voor u dat u ooit heeft gelezen.

Voor u begint aan de reeks prachtige verhalen van Kwint waarschuwen wij er alvast voor de zakdoeken te voorschijn te halen, lachen én huilen geblazen, zonder enige twijfel!

Daarnaast veel mooie verhalen van: Martijn Bombeke, Arjen Uitbeijerse, Laurens Maasland, Roy Alofs, Martin Doorten, Herman Coenen én nog veel meer…

Dit is zomaar een kleine greep uit het boek dat zonder enige twijfel de tongen los zal maken. De variatie aan bijzondere verhalen én de fantastische vormgeving vormen een hoogstandje dat gezien mag worden als een diepe buiging voor onze fantastische hobby.

Het boek wordt naast deze ontegensprekelijk unieke verzameling avonturen versierd en ondersteund door schitterende natuurfotografie van onder andere professioneel fotograaf Ryan Debacker.

De release van dit spraakmakende boek is op 1 december tijdens de KSN-meeting in Leerdam en op 8 december tijdens de VBK-meeting in Tielrode.

Het 316 pagina’s dikke boek kost 43,- euro plus 5,- euro verzendkosten.
Meer info, uitgebreide preview en/of bestellen:
www.woordvanzwijgen.nl



 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
In Karper 110..
Marc Borst -
image description
Snoekerijen 133
Marc Borst -